Milan Filipovič
FN Brno, Ortopedická klinika

Jihlavská 20, Brno

4 názory

Pan doktor je úžasný lékař a velmi empatický člověk. Dceři operoval skoliózu páteře v pokročilém stadiu. Po 4 měsících je jako kdyby žádnou operaci neměla. Rovná, bez bolesti, při běžném pohybu to člověk vůbec nepozná. Lepšího lékaře jsme nemohli mít. Škoda, že takových není více. Pan doktor je velmi milý, hodný a profesionální. Děkuji z celého srdce za záchranu zdraví mé dcery.

• FN Brno, Ortopedická klinika Jiný  •

Dceru Dominiku Mudr. Filipovič operoval skoliózu páteře v roce 2015.
    Je to úžasný odborník ve svém oboru se vstřícným přístupem k pacientům. Patří mu velký dík

• R

Pan doktor Filipovič v r.2019 operoval mojí dceři Štěpánce skoliozu páteře.
    O té doby tam jezdíme na kontroly. Ještě jsem se nesetkala s tak empatickým, milým, prostě úžasným lékařem jako je on. O odbornosti vůbec nemusím mluvit. Má neskutečně krásný vztah k pacientům. Pane doktore -děkuji za záchranu zdraví dcery.

• FN Brno, Ortopedická klinika Jiný  •

• Chodíme k němu s dcerou,která trpí skoliozou. Lepšího lékaře jsem ještě nepoznala. Umí s dětmi výborně komunikovat. Vše mi vždy podrobně vysvětlí. Mohu jen doporučit.