Fyzioterapeut · Více o specializacích

Plzeň 2 adresy

4 názory

Vzhledem k mému internacionálnímu vzdělání a velké skupině vynikajících lektorů, se kterými mám možnost spolupracovat a studovat, Vám mohu nabídnout účinnou terapii. Soustředím se především na komplexní přístup k Vám a Vašim obtížím. Lety ověřené metody doplňuji i moderními prvky z ,,dnešní fyzioterapie”. Své vzdělání průběžně prohlubuji a rozšiřuji na kurzech, seminářích a konferencích, kde se setkávám s Doc. Dr. Pavlem Kolářem, Ph.D., Doc. MUDr. Františkem Véle, CSc., Prof. MUDr. Karlem Lewitem, DrSc., Doc. PaedDr. Dagmar Pavlů, CSc a mnoha dalšími.

Vlastním platné Osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu (tzv. REGISTRACE) podle kreditního systému (dle zákona 96/2004Sb. ve znění vyhl.č.4/2010Sb.)
Více O mně

Michal Joshua Frána , MBA, MHA, LL. M
Poliklinika Dr. Frány

Radlická 348/142, Praha 5, Praha 150 00

4 názory

V životě jsem díky své diagnóze a limitům pohybového aparátu poznal již hodně lékařů, fyzioterapeutů a dalšího zdravotnického personálu v rehabilitačních a lázeňských centrech, ale musím říct, že pan doktor Frána spolu se svými kmenovými kolegy na Poliklinice v Radlické patří k těm nejlepším, s nimiž jsem se v tomto oboru setkal.

Mohu si to dovolit říct, neboť nade mnou drží ochrannou ruku v podobě teoretických fyzioterapeutických rad i praktických kompenzačních cvičení již 7 let při pravidelných návštěvách, takže patřím v podstatě k "domácím" pacientům. Za tu dobu jsem přístup pana doktora Frány k léčbě i chod polikliniky poznal vcelku podrobně a stále mne občas dokážou překvapit inovacemi v léčebných postupech (vložky do bot, diagnostika, 3D spine, Motionsmatrix).

Samozřejmě, že se tu a tam vyskytnou i dílčí nedostatky, jež jsou dány spíše nenadálými provozními důvody. Ale poliklinika se zatím vždy k takové situaci postavila čelem a s omluvou se obratem snažila najít řešení.

• T

Profesionální přístup,pan doktor byl jediný schopný mě pomoci abych mohl opět žít plnohodnotně.Moc dekuji

• H

Profesionální přístup, účinná a rychlá pomoc, maximální spokojenost. Doporučuji

• D

Pan doktor má vystudovaný business a celá klinika funguje jako výdělečný stroj — zdraví pacienta je až druhořadé.

Už při první návštěvě mi bez jasné diagnózy doporučili vložky a laser. Při další terapii mi fyzioterapeutka začala bez dovolení laserovat nohy, musel jsem ji zastavit a dotázat se na cenu.

Vložky, které měly být na míru, mi způsobily obří puchýř — oprava za příplatek 500 Kč.

Vrchol přišel při poslední návštěvě: půl hodiny se mnou fyzioterapeutka cvičila na destičkách Motionsmatrix, aniž by mě seznámila s tím, že za ně budu muset zaplatit 3 900 Kč. Tyto destičky jsou předraženou kopií originálních destiček Propriofoot, které si pan doktor tiskne za pár korun na 3D tiskárně a prodává je dráž než originál.

Klinika ani po týdnu a několika urgencích nedodala fakturu pro pojišťovnu na proplacení vložek.

Pokud máte rádi neférové praktiky a skryté poplatky, vřele doporučuji.

2* za snahu personálu ale chápu, že v takovém prostředí se nenechá vykonávat dobrá a poctívá práce.

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dá se rehabilitační metodami léčit roztroušená skleróza s parkinsonským syndromem? Myslím tím hlavně problémy s chůzí
a rovnováhou.

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PaedDr. Michal Joshua Frána , MBA, MHA, LL. M

Dobrý den, pacienti s RS jsou pravidelně indikování k fyzioterapii právě pro tyto obtíže. Co se strany nemoci týče, tak ta je v rukou neurologa a případně RS centra. Fyzické projevy lze velmi dobře…

jsem po mozkové přihodě co pro mne můžete udělat chodim jen optižne ojedne fh dekuji miloš Homolka

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PaedDr. Michal Joshua Frána , MBA, MHA, LL. M

Dobrý den, naprosto souhlasím s Mgr. Petrou Krtičkovou.

Prohlížet všechny odpovědi