narozen v Jičíně
studium na LFP Univerzity Karlovy v Plzni obor Zubní lékařství
již během studia zájem o moderní technologie a postupy, aktivní účast ve studentsko-vědecké odborné činnosti
do otevření kliniky Dentali působení v Evropském centru stomatologie, z toho poslední rok jako vrchní lékař
koníčkem je sport, hlavně běh a také jeho práce
Více O mně

Michal Beneš
Zubní klinika

Pražská 893/21, Liberec 460 07

• D

Zkušenost s tímto doktorem bohužel velmi negativní.
    Nespokojenost s provedeným výkonem, nespokojenost s opravdu vysokou cenu nezdařilého zákroku. Doktor se odmítá vyjádřit, bez komunikace, bez jakékoliv odpovědi.

• jiné místo Jiný  •

• D

Naprostá spokojenost! Moje předchozí obavy z navštěvování zubařů záhy skončili. - Kvalitní a hlavně bezbolestná práce pana doktora mě mile překvapila.

• Zubní klinika Běžný termín  •

• K panu doktorovi chodím již delší dobu a jsem velice spokojená, hlavně s kvalitou ošetření a milým přístupem.

• Po dvou letech nemám co vytknout. Příjemné prostředí i celý personál a vždy kvalitně odvedená práce i z estetického hlediska.

• Velmi chválím, konečně jsem se zbavila strachu z návštěvy zubní ordinace. Kdybych nemusela mít otevřenou pusu, možná bych při ošetření i usnula. Opravdu velmi příjemný personál, nádherné prostředí, odborné, bezbolestné ošetření. Děkuji.

• V mých očích jednička...řekla jsem to i panu doktorovi, když mi vloni zachránil zub. Jeho ordinaci jsem vyhledala po nešťastném ošetření mé letité zubní lékařky. To, co vypadalo děsivě (zánět okostice), dál do původního stavu. Jediný nedostatek = chybí lůžkové oddělení pro závažné případy...prý na tom pracuje:-). Doporučuji všem, bez ohledu na ceny. Zdraví se nedá finančně nijak ohodnotit.
    Žel, souhlasím s názorem, že je špatné, když stát neumí vytvořit podmínky pro naše kvalitní lékaře. Na druhé straně: Chvála Bohu, že se tito specialisté umí prosadit a že tu pro nás jsou. Ještě jednou, pane doktore, Děkuji ! JL

• Naprostá spokojenost, kompletní vstupní vyšetření, dobrá informovanost, stanovený plán léčby, příjemné vystupování. Proč to takhle nemůže fungovat i jinde?

• Mám za sebou vstupní prohlídku a první ošetření. Oceňuji sestavení plánu léčby, písemné vyhotovení včetně odhadované ceny výkonů (suma nepotěšila, na druhou stranu člověk ví, na co se připravit). Ošetření kazu bylo bezbolestné a pečlivé. Pan doktor je jemný, příjemný a komunikuje (což nebývá u všech lékařů zvykem), jednání personálu se také nedá nic vytknout. Jediné mínus vidím v dlouhých objednacích lhůtách (pokud je problémů k řešení více, vypadá to na běh na velmi dlouhou trať).

• Po dnešní návštěvě u pana doktora musím ocenit jeho profesionální přístup. Před zákrokem mi vše vysvětlil a přesto, že se jednalo o komplikovanější zákrok, proběhl k mému nadšení naprosto bezbolestně.Cena odpovídá vybavení a použitým materiálům, takže mohu jen doporučit.

• Z profesního hlediska velmi dobrý, bohužel si jeho služby nechci dovolit - celý život si platím ZP a teď mám zaplatit 25000Kč za plomby - stačil by mi amalgám za 1/4 ceny. Zní to hrozivě, ale pravidelně chodím na preventivní prohlídky, téměř vždy bez kazu a najednou tohle.