Martin Řáha
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Březenecká 4804, Chomutov 43004

• Váš účet byl odstraněn

Dnes jsem s dcerou navštivila pohotovost a byl tam Mudr. Řáha, byla jsem velice příjemně překvapena jeho vstřícností i když byla plná čekárna malých nemocnych pacientů, vše vysvětlil a byl opravdu hrozně milý a hodný. V dnešní době je tento lékař pro mnohé anděl :-)

• Váš účet byl odstraněn

Pan Doktor slova nestačí je užasnej k dětem i k rodičum ...A ještě k tomu je trpělivý když se ho na něco ptám můžu jen doporučit... Klingnerová

• Váš účet byl odstraněn

Lékař srdcem i duší. Je to znát, že je pan DOKTOR absolvent 2.lékařské fakulty při Motole. Lze ho jen doporučit.

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor Raha Martin je vyborny lekař ma skvěly přístup k dětem,k rodičům, je velice ochotny vstřícny,take sestřička je stale usměvava a taktež ochotna a vstřícna zato jim moc děkují Helena Kratka

• Váš účet byl odstraněn

Za sebe mohu říci, že nejlepší pediatr, jakého si vůbec můžete přát....Skvělý přístup-jak k dětem, tak k rodičům, hlavně velmi lidský, přátelský, není náladový-což mi u spousty lékařů vadí......je neobyčejně trpělivý, i kdyby pospíchal do služby v nemocnici, tak Vám úplně klidně beze spěchu zodpoví a vysvětlí cokoli......Sestřička je také úžasný človíček, znám jí ještě jako dítě od předešlé paní doktorky-je stále stejná, také trpělivá, milá-prostě návštěva ordinace pana doktora není nikdy nepříjemná záležitost- ba naopak.

• V

vondra

Pan doktor i paní sestřička jsou úžasní lidé a jsme moc rádi,že je tu máme.Ještě se nám nestalo že by nás odmítl nebo nějak odbyl,vždy rád poradí a pomůže.Sestřička je vždy usměvavá a trpělivá.Děti je mají moc rádi.

DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!

• Pacient

S panem doktorem jsme velice spokojeni, sestřička je vžy milá a hodná. Oba jsou velmi příjemní a milý!!!

• Pacient

Profesionální a zároveň velice laskavý přístup k dětem

• Pacient

Velmi dobrý lékař.Vše vysvětlí a výborně poradí.Skvěle doporučuji