Martin Grussmann
Slezská nemocnice v Opavě, p.o., LDN

Olomoucká 86, Opava 74679

Velká spokojenost! Absolvovala jsem sklerotizaci metlickovych žilek i větší žíly od lýtka po stehno. Pan doktor byl velmi profesionální, vše podrobně vysvětlil a zákrok provedl šetrně a bez zbytečných obav. Přístup pana doktora i sestřičky byl velmi příjemný ani jsem neměla pocit, že jsem u lékaře. Víc takových lékařů a sestřiček! Moc děkuji a doporučuji.

• B

Již při vstupu do jeho ordinace jsem byla mile překvapena, příjemné prostředí, milá sestřička s panem doktorem tvořili úžasný a dokonalý tým. Pan doktor se mi věnoval hodinu, zajímal se o vše, co souviselo s mými bolestmi, vše mi vysvětlil, poradil a doporučil. Nikdy nebudu litovat peněz za tuto konzultaci, neboť tolik času, mi žádný lékař nikdy nevěnoval. Velké díky celému týmu a obzvlášť panu doktorovi.

• jiné místo Jiný  •

MUDr. Grussmann si určitě zaslouží pět hvězdiček. V předešlé recenzi jsem nedoklikla tu pátou. Omlouvám se.

• G

V Grusmann Medic som absolvovala laserovú operáciu kŕčovej žily a sklerotizáciu. Oceňujem vysokú odbornosť pána doktora, jeho precíznu prácu a jasné vysvetlenie celého postupu. Sestrička bola veľmi empatická, ochotná a profesionálna. Starostlivosť bola na výbornej úrovni, odporúčam.Rada se vrátím

• A

Maximální spokojenost. Moderní ordinace, ochotný personál. Pan doktor vše vysvětlil, zákrok proběhl bezbolestně.

• A

Příjemné prostředí, ochota, lidský a profesionální přístup. Byla jsem na zákroku s křečovými žílami metodou EVLT. Pan doktor mi před operací vše vysvětlil a popsal průběh operace. Obdržela jsem potřebné léky po operaci. Komunikace po zákroku výborná. S výsledky jsem spokojená, děkuji a všem doporučuji.

• Slezská nemocnice v Opavě, p.o., LDN Jiný  •

• Opravdu profesionální a přitom lidský přístup. Primární zájem o pacienta. Telefonické konzultace před i po zákroku. Byla jsem velmi spokojená i s vysvětlením celého postupu zákroku. Pan doktor i sestřička jsou super. Můžu opravdu doporučit.

• H

Vstřícnost, ochota, profesionalita s úžasným výsledkem. To vše mě provázelo od první návštěvy, během zákroku až do ukončení léčby. Za což mnohokrát děkuji.

• Ž

Jeho práce byla excelentní,ani jsem nedoufala,že moje nohy budou vypadat tak dobře, že budu zase opět nosit šaty :)
    Za trošku bolesti to stálo za to :)
    Všem doporučuji :)

• Slezská nemocnice v Opavě, p.o., LDN Jiný  •

Perfektní přístup k pacientovi.A výborné výsledky léčby.