Markéta Knetigová
MEDICLINIC

Horova 28, Brno, Brno 616 00

Paní doktorka je absolutně hrozná při každe návštěvě velice negativni vubec neposloucha co potrebujeme a co nas trápí a podle toho je i léčba která zarážela i lékaře v dětské nemocnici a ještě komanduje i sestra budeme hledat jinou lékařku j l

• MEDICLINIC Jiný  •

Paní doktorka pomohla mé dceři nespočetněkrát a vždy věděla co dělat. Lépe jsem si vybrat nemohla.

• jiné místo Jiný  •

Doktorka se k nám několikrát chovala nepřátelsky. Opravdu by měla zapracovat na svých komunikačních dovednostech, protože žádné nemá. Podle mého názoru selhává jako lékařka – nemá trpělivost ani zájem naslouchat a pochopit problém, jen vám předepíše hromadu zbytečných léků. Selhává také jako člověk – nepozdraví s úsměvem, je arogantní a nezdvořilá. Jen proto, že je lékařka, si myslí, že může s lidmi jednat jako s odpadky. Měli jsme tu nejhorší zkušenost. Neměla by pracovat jako zdravotník.

• S

K paní doktorce chodíme teprve tři měsíce, ale už teď víme, že jsme si nemohli vybrat lépe. Hned od začátku jsme byli neustále nemocní – řešili jsme ječné zrno, různé vyrážky a nakonec paní doktorka včas odhalila i zápal plic. Léčili jsme chřipku dětí a vždy jsme dostali tu nejlepší možnou péči.

Paní doktorka je extrémně šikovná, chytrá a důsledná. Při každé návštěvě udělá všechna potřebná vyšetření, nic nezanedbá a vše podrobně vysvětlí. Navíc je velmi rychlá, efektivní a lidská, takže se u ní cítíme v bezpečí. Skvělá je i její komunikace přes e-mail, vždy se snaží maximálně vyjít vstříc.

Velkým plusem je výborně nastavený objednávkový systém – objednáme se online na konkrétní čas a nemusíme zbytečně čekat. Celý tým v ordinaci funguje skvěle, sestřičky jsou moc milé a ochotné.

Díky paní doktorce se nám vždy podařilo vyléčit všechny problémy. Velké díky za její práci! Doporučuji všem rodičům, kteří hledají kvalitního a pečlivého pediatra.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka je podle mého názoru velmi kvalifikovaný lékař s vynikající sestrou. Rád bych korigoval svůj dřívější názor a upravil jej díky péči, kterou paní doktorka věnovala při zápalu plic naší dceři. Díky efektivní péči a vhodně zvolené medikaci se naše dcera bez následků zotavuje. Paní doktorka s námi celou dobu aktivně komunikovala a přijala nás dokonce mimo pracovní dobu, protože slyšela kašel mé dcery přes dveře. Děkujeme jí za její péči.

• B

Arogantní, neslušné, neprofesionální a nadřazené jednání.

• R

Velmi neempatická paní doktorka, vždy mám pocit, že ji obtěžujeme. Na to že je pediatr by neuškodil úsměv nebo vlídné slovo.

• F

Vždycky, když sem jdeme s dětmi, mám pocit, že doktorka tam není pro nás, ale že obtěžujeme. Za mě má absolutní nedostatek empatie.

• jiné místo Jiný  •

Jednání paní doktroky bylo vždy ovliněno tím, co říká sestřička. Odešli jsme jinam, na výbušnou a komandující sestřičku a ne dobře naladěnou doktorku, která pokud nemlčíte a nenecháte si vše líbit, opravdu v dnešní době zájem nemáme. za mě nedoporučuji

• MEDICLINIC Jiný  •

Musím přidat pozitivní názor.Paní doktorka včas podchytila vcelku závažnou diagnozu mého syna, který měl vysoký vápník v krvi.(poškozuje ledviny,srdce...)Syn musel nakonec podstoupit operaci příštitného tělíska.Komunikace s ní je rychlá ,je empatická vše vysvětlí,poradí..Sestřičku známe přes 20let a též musím za tu dobu hodnotit více než kladně ,nikdy jsme problém neměli.