Lukáš Eduard
Sam. ordinace PL pro dospělé

Komenského 821, Trutnov 54101

• Můžu jen a jen chválit. Pan doktor má profesionální přístup a hlavně lidský. Chodím k němu už 20 let a to dost často. Mám problémy se zády. Byl vždy příjemný a vyslechl můj problém. Bez problémů pokud bylo třeba mě odeslal na jiná vyšetření k odbornému lékaři. Jsem ráda, že chodím právě k němu a chci mu moc poděkovat.

• Velice vynikající přístup k pacientovi. Vím o několika firmách, kteří si tohoto pana doktora jen a jen chválí. Je to vynikající lékař, profesionální, kvalitní a hlavně když potřebujete pomůže. Strá se o staré i mladé lidi a dává tomu všechnu zkušenost a profesionalitu. Je to PAN doktor.

• kdykoli ochotný pomoci.

• takže čekání v čekárně tak 4 hodiny není preblém. A když otřebuji neschopenku tak bomba doktor, ale když mi opravdu něco je tak nepomůže.

• Vysoká spokojenost.

• jsem u p. doktora lukáše od vyučení. nemohu si stěžovat

• Již třicet let je mým lékařem a za tu dobu jsem neměla jediný problém s přístupem pana doktora, ani s jeho léčbou. Měla jsem dost zdravotních problémů, takže mé návštěvy ordinace MUDr. Lukáše byly opravdu časté a za tu dobu vím, že nemá rád pacienty, kteří napochodují do ordinace se svou soukromou diagnózou (zaručeně správnou), seznamem léků k předepsání nebo důchodce, kteří si přišli jen pokecat a pro acylpirin se vrací třikrát do týdne (poplatky to naštěstí omezily). V případě vážnějších problémů než je třeba chřipka, okamžitě pošle pacienta na odborné vyšetření. Takových lékařů by mělo být víc.

Pa doktor je vždy vstřícný,má pochopení pro pacientovy potíže,srdečný,vždy v dobré náladě. Mohu každému doporučit.

Já jsem s ním nikdy problémy neměl. Pokud nemá rád simulanty,tak to já taky NE. Vždycky byl pozorný a mluvil a tázal se věcně. Nemohu si stěžovat.Posledních 10 let jsem k němu chodil jednou ročně obvykle v březnu, aby mi předepsal Framykoin a Mykoseptin.Nemám nejmenší důvod o něm špatně mluvit.

Vstřícný,bezvadný přístup k pacientovi.neměl jsem s ním ten nejmenší problém,vřele ho mohu jen doporučit.