Lenka Dziobová
Praktický lékař pro dospělé

Opavská 6192, Ostrava 70800

• A

Perfektní praktická lékařka. Jsem pacientem asi osmým rokem a jsem nadmíru spokojena. Paní doktorka je erudovaná odbornice, která mi vždy poradila, pomohla a poskytla vše, co k péči o svůj zdravotní stav potřebuji. Její lidský přístup je základní stavební kámen ve vztahu lékař - pacient. Pečlivé preventivní prohlídky zaručují, že jste ve správných rukou - pokud paní doktorka nabyde podezření, že by se zdravotním stavem mohlo být něco v nepořádku, ví, kam pacienta nasměrovat. Vyšetření ani léčbu nebagatelizuje, ani neodbývá.
    Samozřejmě součástí ambulance je super sestra, která ví, jak ambulanci vést. S každým pacientem povykládá a člověk se i v nemoci může zasmát.
    Na tuto ambulanci PL nedám dopustit.

(Jediné negativum je občas ve vzkazích u dveří, že se dnes neordinuje... To člověk samozřejmě zjistí, až když přijde.)

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• H

Nejlepší lékařka jakou si pacient může přát.Vyslechne, pečlivě vyšetří a pomůže, vstřícná a chytrá a stejně tak je to i u sestřičky

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• MUDr. Dziobová je zkušená, vždy rozvážná lékařka, s lidským přístupem k pacientovi. To jsou mé dlouholeté zkušenosti. R.Sochorec

• Spolehlivá příjemná výborná spolupráce se sestřičkou!

• Velmi ochotná a vstřícná paní doktorka, probere s Vámi problém a hledá řešení. Takových je málo...

• Velice příemná a moc dobrá lékařka

• Velmi příjemná a dobrá lékařka

• Vždy laskavá a ochotná a co se málokdy vidí lidsky na straně pacienta. Vždy člověka potěší, že se ptá i na ostatní v rodině jestli je vše O.K. Plno dalších takových doktorů a naše zdravotnictví by mohlo být někde jinde. Myslím, že i ostatní by měli jiný názor kdyby poznali více takových doktorů

• to je vyborna doktorka Lenka Dziobova.....je uzasna,pro me sympaticke..jak se poradi ..neco ma problemy a co doporucuji...

• ...