• Zubní lékařství

• Klinické vyšetření

Kateryna Havrylyuk
STAR DENTICAL s.r.o.

U Nisy 916/8, Liberec 460 07

Dnes paní zubařka ošetřila malého chlapce,který není u paní doktorky registrovaný a velmi se bál jít k zubaři. Moc bych chtěla poděkovat jak paní doktorce, tak i sestřičce za velkou empatii a profesionální přístup.Malý Pavlík už se netrápí bolestí a to je důležité. Veliké díky, za to, że jste.

• STAR DENTICAL s.r.o. zubní vyšetření  •

Skvělý přístup k pacientům, a to jak paní doktorka, tak sestřička. Zákroky bezbolestné, vše vysvětlí. Vždy jdu na řadu v čas objednání. Absolutně bez výtky!

• STAR DENTICAL s.r.o. ošetření zubního kazu  •

• Š

Paní doktorku i sestřičku musím pochválit. Dcera měla strach z prvního vrtání, vše ji paní doktorka hezky vysvětlila ukázala, dcera otevřela pusinku a celou dobu spolupracovala. Za sebe musím jen chválit. Čekací doba v čekárny je minimální, převážně jdeme na čas. Jsme rádi, že máme takovou paní zubařku i sestřičku .

• STAR DENTICAL s.r.o. Jiný  •

• Paní doktorka i sestřička jsou dámy na svém místě s přátelským, avšak velmi profesionálním přístupem a úsměvem na tváři. Do ordinace vstupuji vždy na čas, kdy jsem objednána, nikdy jsem nijak výrazně nečekala. Dopředu vím, co mě příště čeká, kolik to bude stát, rozesílají sms s připomínkou termínu. Můj panický strach ze zubaře se pomalu ale jistě vytrácí a do ordinace se vlastně i docela těším. Díky anestezii, o kterou žádám, je většina zákroků bezbolestná. Jsem nesmírně vděčná za takovou ordinaci a děkuji.

• STAR DENTICAL s.r.o.  •

• priemne prostredie,super pani doktorka ,mila,profesionalna bol som milo prekvapeny vysokym profesionalny pristupom,podakovanie taktiež patri sestričke.Dakujem

• STAR DENTICAL s.r.o. bolesti zubov  •

• Poprve v zivote se uz nebojim chodit k zubari. Pani doktorka i sestricka jsou hodne a mile. Trhani moudraku uplna lahoda, oproti jinym zubarum. Za me doporucuji!

Pani doktorka je velice pozorná a usměvava! Mě se líbil ji profesní přístup a spolupráce s sestřičkou! Rada se vrátím zase! Zlaté ručičky, zlaté srdíčko! S pozdravém!

• Doporučuji. Od zákroku MUDr.Šrola z Liberce, a to již v roce 1990 mám panický strach že zubaře. Ovšem paní doktorka je velice empatická, ohleduplná, profesně erudovaná, ochotná a hlavně trpělivá. Mgr. Ladislav Novotný

• Paní doktorku vřele doporučuji. Sestřička mi byla obrovskou oporou. Mohu říct že nejepší zkušenost!!! Trhání zubů není nic příjemného, ale sem se ráda vrátím s jakýmkoli problémem a tentokrát už bez strachu. Ještě jednou moc děkuji celémy týmu.
    Jandurova

• Mohu paní doktorku jen a jen doporučit, i sestricku. Přístup profesionální a velmi příjemný.Jsem tehotná,a zubaru se velmi bojím.Ale k paní doktorce půjdu velmi rada znova.Starobová