Josef Štercl
EPE, s.r.o.

Lužická 692/1, Liberec 460 01

• V

Nejlepší PAN zubař ,navštívila jsem mnoho ordinací,ale takovou druhou nenajdete.Všichni by si mĕli vzít z pana doktora příklad.Užasný ćlověk

• EPE, s.r.o. Jiný  •

Je to skvělý doktor .Moc lituji,že jsem takového zubního lékaře neměl již dříve. Má zlaté ruce i srdce, je to dobrý člověk.Skvěle se doplňuje se sestřičkou,která je také moc milá a příjemná.

• EPE, s.r.o. Jiný  •

• U mého bývalého zubaře mi vždy bylo řečeno, že mám vše v pořádku a víceméně se návštěvy obešly bez jakéhokoliv zákroku. Po přechodu k tomuto panu zubaři jsem zjistila, že je vlastně na čem pracovat a tak jsem půl roku docházelana různé zákroky, než se dalo vše dopořádku. Pan doktor je vždy v dobré náladě, vysvětluje vždy co dělá a proč to dělá a občas i vtipkuje, aby situaci odlehčil.

• Po dnešnì prvni a poslední nàvštěvě v ordinaci musím bohužel napsat,že pan doktor je vulgární.Vidí strach v dětskych očich a na malou holčičku zařve:"otevři hubu"!I přes prosbu otce pacientky,je vulgarni a nakonec se rozloučí"vypadni"!Tohoto"mudr"v žádném případě nedoporučuji!

• Pan doktor je výborný, šikovný odborník, vždy v dobré náladě. Přiznal, že se bojí zubaře,snad i proto má soucit s pacienty. Vždy vysvětlí zákrok a ještě přidá vtípek.

• Jsem průběžně velmi spokojen. Pan doktor je velmi zručný, příjemný a spolehlivý. Léty dozrál. Nemám připomínek.

Čestmír

• Díky panu doktorovi jsem se po dvaceti letech přestala bát zubaře! Má zlaté ruce i srdce, pohladí, pomůže.

• Díky panu doktorovi jsem se přestala bát ošetření. Je prostě vynikající.

• Velmi dobý zubař a odborník, zachrání Vás i v době volna

• Zuby, pohroma huby - jak pravil Jára Cimrman. U dr.Štercla se hned ta pohroma nejeví tak velká. Vždy mi pomůže - a s vtipy nádavkem :)