Dnes 28.10.2024 jsem byl na pohotovosti,sestricka byla velmi prijemna a pani doktorka super,vse mi vysvetlila,profesionalni pristup.Moc dekuji Kalenský

• Prouzovi s.r.o., zubní ordinace Jiný  •

• Podotýkám, že můj strach ze zubních lékařů je přímo patologický. Když mne v létě 2011 nesnesitelná bolest donutila navštívit lékaře a v celém městě se nenašel jediný, který by mne ošetřil, byl to pan doktor Prouza, který mě - přes to že nejsem jeho stálý pacient - zub extrahoval, a to téměř bezbolestně. Za jeho přístup a pochopení mých obav mu patří můj veliký dík.

• V této ordinaci jsem zažil něco v dnešní době úžasného,skvělý přístup k člověku,vysvětlení veškerého problému bez příkras,a návrh řešení do budoucna.Potom skvělé ošetření,smekám.
    Velmi spokojený klient:-) T.Kundrt

• Good

• spokojenost

• Super doktor, jak už tady bylo řečeno, můj strach ze zubaře se poněkud vytratil a povětšinou vše co udělá je kvalitní práce a tak by to mělo být všude, děkuji

• A

Super

Kdysi dávno jsem byla spokojená. Dnes, po dlouhé a výborné praxi je pan doktor velice unaven a jeho práce tomu odpovídá. Z posledního ošetření, kdy mi násilím i přes můj výrazný nesouhlas (mám na injekce alergii) doslova vrazil injekci a to pouze kvůli malému povrchnímu vrtání zubu. Přestože jsem se bránila křikem i rukama, násilím na mne klekl a injekci použil. Daný prostředek aplikoval špatně a já byla oteklá mnoho dní s vážnými komplikacemi. Když pominu nebezpečí aplikování injekce, utrpěla jsem těžkou psychickou újmu. Zvažovala jsem podání trestního oznámení. Z tohoto důvodu NEDOPORUČUJI tohoto lékaře ostatním.

• Přesně tak, u pana doktora to (nevím, proč) NEBOLÍ !!! Jsem velmi spokojená já i celá naše rodina.

• B

Prijemny,ochotny,odbornik a profesional, nase rodina se k osetreni NEBOJI.