MUDr. Jiří Muzikant

Stomatologická ordinace

V. Klementa 195, Mladá Boleslav 29301

• Č

Čermáková

Upozorňovala jsem Pana doktora ,ze mívám panicke záchvaty. Pan doktor všechno pred zákrokem vysvětlil,pověděl co se bude zrovna dít. Hodný a vstřícný . Je to PAN doktor. Nemám co vytknout. Moc Vám dekuji. Čermáková

• Stomatologická ordinace Jiný  •

M. P.

Je to nejlepší PAN doktor! Mě ošetřuje chrup celý život. Milý, vtipný, absolutně profesionální, zkušený a výborný odborník.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• H

host

Opravdu profesionál a lidským přístupem, velmi milý a opravdu ho pacient zajímá, mohu jen doporučit, jen jedna ze 2 sestřiček je dost nepříjemná.

• Váš účet byl odstraněn

Výborný stomatolog-chirurg,jsem u něj už asi od svých 12 let a to již je 33 let,odvedl velmi kvalitně všechny mé chirurgické operace i jiné stomatologické zákroky,takže bych určitě neměnil.Jen se děsím,až Dr.Muzikant odejde do důchodu.
    jeho dlouholetý pacient p.Harvanec

• Váš účet byl odstraněn

Trpělivý, ochotný lékař, vynikající odborník v oblasti kadiologie

• Pacient

Výborný zubní lékař. Zákrok bezbolestný, rychlý a bez komplikací. Milý přístup lékaře, jen jedna jeho sestřička není zrovna nejpříjemnější, ale to není při ošetření vůbec důležité!

• Pacient

do ordinace pana doktora přicházím vždy s dobrým pocitem, protože vím, že udělá vždy maximum, aby zub zachránil, velice si ho vážím i za jeho milý a přátelský přístup k pacientovi

Děkuji!

Super