Jaroslav Tomek

Březinova 62a, Jihlava 58601

• V

СУПЕР Super Благодарю за хорошее обслуживание Спасибо Ярослав Томек XXXX

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Naprosto silena komunikace, je pro nej jednodussi urazet vsechny kolem, nez resit problem. Nedoporucuji.

• D

Pan Tomek, za mě dobrej praktickej lékař, kterej rozhodne pozná a rozpozná co člověku chybí. Výborná domluva , lidskej přístup a pokora.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Vždy perfektní profesionální přístup. Rozumná domluva na všem co jsem kdy potřeboval. Jsem velmi spokojen.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Vstřícný a objektivní doktor co si na nic nehraje vždy jsem byl spokojen.Jinak jsem u něj už 3tím rokem a nemohu si ztěžovat:)

• Praktický lékař pro dospělé Viróza  •

• Absolutně nedoporučuji! První vstupní prohlídka proběhla dobře. Když jsem začala chodit za panem doktorkem nadále se svými problémy s krkem. Neřešil nic zdálo se mi že tomu co potřebuji léčit vlastně ani nerozumí! Napsal jen velmi předražené léky a to bylo vše! Při mých přetrvávajících bolestech jsem jej navštívila znovu a když ani tentokrat mě nedokázal odpovědet na moji otázku z čeho se bolest objevuje,tak jsem se rozhodla pro jiného praktického doktora,pan doktor se většinou tváři jako že ho obtěžuji!

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Pan doktor Tomek je jeden z nejhoršìch doktorů okolí Jihlavy jednal se mnou jak ze simulantkou když mi bylo hodně zle řekl mi že mi nic není tak jsem šla za jiným doktorem a měla jsem rozjetou enginu kterou on nepoznal...
    Už bych k němu nešla jsem ráda za změnu lékaře

• Praktický lékař pro dospělé  •

• U pana doktora jsem pet let a v zadnem pripade si nemohu stezovat.Jsem velice spokojen.Vzdy mi ochotne poradil a pomohl za to mu vrele dekuji.

• Ať kouknu kamkoliv nikde se člověk nedopátrá ordinačních hodin :-( Nejsem typ, který pravidelně chodí do ordinace. Prosím o doplnění ordinačních hodin. Děkuji. S panem doktorem jsem spokojený, zatím vždy vyšel vstříc.

S panem doktorem jsem spokojený, zatím vždy vyšel vstříc.