Jan Vojta
Ordinace

Čsl.armády 1130, Kadaň

Pan doktor Vojta je velmi příjemný a sympatický lékař. Už při první návštěvě-registraci se nám snažil pomoci s problémem u syna, který řešíme už přes půl roku. Hned nám napsal žádanku na vyšetření i recept a všechno nám podrobně vysvětlil i s milou paní sestřičkou. Jsme za takový přístup moc vděční.

• Ordinace Jiný  •

• S

Opravdu nejlepší doktor široko,daleko. Syn přešel k němu v deseti letech od jiného pediatra..Hned na první návštěvě u poslechnutí srdíčka zeptal se jestli chodíme na kardio,že je jasně slyšet šelest na srdci.Nejspis vrozená vada a měl být sledován od narození .Malém jsem upadla.Za deset let ani zmínka od bývalého doktora ! A nebylo to všechno s čím byl zanedbán. Jsem strašně vděčná panu Vojtovi že nás vzal po sebe.Teď už moje roční vnoučatka-dvojčátka také v jeho péče, profisionala. Přeji mu hodně zdraví ať s námi vydrží ještě mnoho let.

• Ordinace Jiný  •

• Je to jeden z nejlepších lékařů jaké jsme poznala, a přístup k dětem má vynikající, vždycky je rozesměje a umí komunikovat rodiči a i respektuje jejich rozhodnutí

• Ochotný a obětavý profesionál.
    Takhle nějak si představuju lékaře, ke kterému mám bezbřehou důvěru.

• Je to nejlepší doktor jakeho znám.Chodila jsem k němu jako ditě a byla jsem spokojená tak není divu že k němu chodí i moje 3 děti kterí ho mají taky rádi.Děkujeme že vás máme.

• JE TO VINIKAJÍCÍ A MOC PŘÍJEMNÝ DOKTOR .JE TO ČLOVĚK NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ.D

• Pana doktora jsem si oblíbila již v době, kdy jsem u něj byla na testech těhotenské cukrovky. Velmi milý a příjemný a proto jsem byla hned rozhodnuta, že k němu budu chodit i se svým miminkem. Opravdu vřele doporučujeme.

• Mám pocit,že je to jeden z nejlepších lékařů, který znám. Celá moje rodina jsme k němu chodily a než jsme se přestěhovaly z Kadaně tak i moje dcerka. Moje žena na něj do dneška vzpomíná a říká, že je lepší,než ta doktorka co máme teď. Pan doktor Vojta má vynikající přístup k dětem a to se cení.

• Je to skvělý lékař, má vynikající přístup k dětem i k rodičům. Je vstřícný, umí pochopit.... A navíc - ve chvílích, které byly pro mne jako pro matku velmi těžké, ukázal, že je i člověk s velkým Č.
    Mimo jiné - přesto, že už v Kadani několik let nebydlím, moje dcera na pana doktora neustále vzpomíná a všechny dětské lékaře s ním srovnává - zatím je vždy podle ní pan doktor Vojta nejlepší :-D.
    M.Metlická

• Dětský lékař jak má být. Chodila jsem k němu od plen, dnes je mi 26 a vzpomínám na něj s obrovskou láskou. Když jsem dospěla a musela přejít k "dospělému" lékaři, šly mi slzy do očí. Stejný názor mají i moji přátelé. Ted žiju v klášterci, ale uvažuju, že až budu mít dítě, budu s ním klidně dojíždět k tomuto kvalitnímu lékaři.