Jan Neruda
Ordinace

Litoměřice

• Přístup naprosto otřesný a arogantní. Vyšetření extrémně bolestivé. Pokud potřebujete antikoncepci, tak jsou najednou milí, ale pokud máte jakýkoliv problém, tak se doktor odmítá tím zaobírat a je nepříjemný.
    Už nikdy více. Takový přístup jsem ještě nezažila.

• Ordinace Jiný  •

• N

Pan doktor je empatický,sympatický,vše podrobně vysvětlí. Necítíte se u něj jako další v řadě,ale naopak se vám detailně věnuje. Moc si takových lidí vážím. Pane doktore,velmi se pro tuto profesi hodíte,jste skvělý,děkuji. Můj dík patří i paní sestřičce,která je taky velmi milá a ochotná.

• jiné místo Jiný  •

Velice příjemný pan doktor Neruda, vše vysvětlí a popíše na ultrazvuku detailně. Byla jsem maximálně spokojena se screninkem. Doporučuji určitě všem

• Ordinace Jiný  •

• A

Na pana doktora ráda vzpomínám, když byl ještě mým ošetřujícím gynekologem v Ústí nad Labem, tak nenechal nic náhodě. Celé rizikové těhotenství jsem s ním prosvištěla jako po másle. Velice empatický, nemohu si na něj absolutně stěžovat. Vždycky pomohl, vyslechl a vysvětlil.

• jiné místo Jiný  •

• K panu doktorovi jsem se registrovala na základě recenzí na internetu.Mohu potvrdit,že je absolutně úžasný. Líkaře vyhledávám za pět minut dvanáct a gynekologa spíše až minutu po dvanácté. Absolutně perfektní přístup,jednání,prostě super.

• Ordinace změna lékaře  •

• Pan doktor je sympaťák,velmi komunikativní,přátelský a profesionální.
    Docela mě mrzelo,že jsem na konci těhotenství a mé návštěvy k němu už budou 1x ročně.
    Dá si na všem záležet a nic nenechá náhodě.Vyslechne a poradí či povzbudí,
    Doporučila jsem všem známím a taky bych i doporučila všem ostatním.

• Ordinace prevence  •

• Souhlasím se všemi kladnými ohlasy,jsem velice ráda,že mohu chodit k doktorovi jako je pan Neruda,takových už moc není. Sestřička v Roudnici nad Labem též velmi hodná a příjemná,i když při své práci to určitě není lehké. Děkuji.

• Ordinace  •

• Pan doktor je velice sympatický, přátelský a vtipný. Pokud nemáte rády návštěvy gynekologie stejně jako já, tak po pár minutách komunikace s panem doktorem ze mě veškerý stres opadl. Vše mi srozumitelně vysvětlil a zodpověděl mi veškeré dotazy, které se týkaly jeho oboru. Pan doktor Petrák přenechal ordinaci opravdu zkušenému lékaři.

• Ordinace  •

• Skvělý lékař. Milý, ochotný. Vše dokáže srozumitelně vysvětlit. Chodila jsem k němu i celé těhotenství a byla jsem moc spokojená. Až ke konci mě celkem zbytečně poslal do nemocnice, ale až na tenhle problém jsem s nim velice spokojená.

• Doktor na pravém místě. Milý, příjemný, ochotný a navíc vtipný. Poradí, vysvětlí, ochotně odpovídá na dotazy. A tak by to mělo být. Víc takových doktorů.