Poliklinika Prosek a.s.

Lovosická 440/40, Praha 19000

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

4 názory

Jiří

Dr. I.Karel byl celou dobu bezdůvodně protivný nepříjemný. Navíc od začátku vyčítá, že jdu k nim, jako by měli málo práce. A pokud chce další zprávy od obvoďáka, mohl říct předem. To mi vyčítá 3x. Mohu zprávy doposlat, to ho zase vůbec nezajímá. Dál se ptá, jestli mám související obtíže, mám hnědé skvrny od cév, kvůli tomu mě obvoďák poslal sem. To se vysmál, cévní ho nezajímají, to jako bych k němu chodil s porodními problémy. Pak říká, že se mám sklopit, snažil jsem se sklonit, pořád nebyl sto říct normálně, načež pohrdavě pokřikuje "no tak teda ne".. Nijak jsem se samozřejmě nepral, jen se mohl vyjádřit srozumitelně (česky je předklonit/zaklonit). Neustále si stěžuje, že tam nic nevidí. Takže vyšetření ani neproběhlo kvalitně. Nakonec ani neměl potřebu nic sdělovat. Tak se vracím, co zjistil. Jenom pár latinských vět, ani slovo česky. Neustále se hádá, zrovna na kardio.. Když ho tato práce nebaví, nemusí... Posílal jsem stížnost na kvalitu a průběh vyšetření. Arogantně bez odpovědi.

Petr

Na to že mě neznal a viděl poprvé, neváhal zvednout telefon a protlačil mě urgentně na operaci do Motola.

Pavel

Vemi ochotný lékař, který vše do detailu vysvětlí.a snaží se pomoci.

• Váš účet byl odstraněn

Dobrý lékař ovládající výborně svůj obor, věnuje pacientovi maximální péči i čas, chápe problémy pacienta a zkouší všechny dostupné postupy k nalezení příčin nemoci. Díky perfektnímu vybavení odhalí i vrozené vady, o nichž pacient neměl dosud ani potuchy.

• •  •