MUDr. Hana Panochová

Hana Panochová
Stomatologická ordinace

Lidická 2144/108, České Budějovice 37001

• V

Jedním slovem. Profík. Paní doktorka je velice ochotná, pečlivá a přesná. Z návštěvy jsem měl zbytečné obavy. Byl jsem na větším zákroku a ani nezabolelo :-)

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• Odborník na svém místě. Ochotná s lidským přístupem.

• Paní zubařka má výborný a velmi milý přístup k pacientům a je po všech stránkách odborník a žena na svém místě! Sestřička je také velmi milá a ochotná, děkujeme za výbornou péči!

• S paní doktorkou Panochovou jsem nebyli celá rodina spokojeni. Zuby nám zkazila, protože jsme k ní chodili poctviě 10 let. Za tu dobu nám ani jednomu neudělala rentgen a teď to těžce léčíme. Všechny plomby a výplně co nám dělala se pozdějí na rentgenu ukázaly jako nekvalitně provedená práce. Vše se muselo předělat a udělat nově a pořádně. A upozornuji, že jsme po té oběšli další 3 zubaře. Takže to nebyl názor jen jednoho. Všem co mohu doporučit je, abyste si nechali udělat rentgen u specialisty a také si ho nechali zkontrolovat, zda jsou vaše zuby v pořádku podle rentgenu a né podle paní zubařky Panochové. Nebo dopadnete jako naše rodina a zuby si budete muset nechat celé spravit znovu. Samozřejmě někdo má větší sklony ke kazivosti a proto může i nadále k ní chodit, ale ten co zuby nemá v pořádku, tak ona mu je do kupy nedá.
    Přístup sestry se mi zdál velmi neprofesionální. Mnohdy byla "chytřejší" než paní doktora a kdyby byla o trochu milejší, také by se jí nic nestalo.

• Jsem velmi spokojená s paní zubařkou Panochovou. Jsem ráda, že k ní chodím již mnoho let. Neměnila bych. Ševčíková České Budějovice

• na mě paní doktorka štěstí neměla - vytrhávala se mi díky špatně udělané korunce kořenová nástavba a když mi chtěla v mých ani ne 30 letech dělat můstek na mých i od přírody špatných zubech, utekla jsem z ordinace a nechala si jinde udělat implantát. Nedovedu si představit, že bych si nechala zničit další dva zuby. Je to skoro 10 let. Vzpomínám na paní doktorku jako na velice milého člověka. A můj výborný zubař se velice zajímal, kdo mi dělal plomby - v dobrém - tolik ke kvalitě její práce

• Vždy jsem byl spokojený s výbornou prací této doktorky. Příjemná, profesionální a ohleduplná.

• S péčí i přístupem u paní doktorky jsem velmi spokojená. Skvělý přístup má i k mé dcerce, se kterou k ní chodím také. Je velmi profesionální, pečlivá, snaží se pacientovi vyjít vstříc. Příjemná je i sestřička, takže přestože se zubařů bojím, k paní doktorce mám důvěru. Za zmínku stojí i skvělé a moderní vybavení ordinace.

• Paní doktorka se stala lékařkou celé mojí rodiny a její lidský přístup je v dnešní
    době velikou vzácností. Přičte - li se k tomu i veliká profesní erudice, je paní doktorka jednou s nejlepších lékařek, které jsem v životě potkala já i moje rodina.
    Chodím k paní doktorce už 20let a neměnila bych. Své pacienty si pamatuje a má pro
    ně i slůvka uklidnění. V její ordinaci vládne vždy klid a pohoda. O tom, že je i dobrým člověkem svědčí i to, že pracuje po celou praxi stále se stejnou sestřičkou,
    která je také hodná a příjemná. Stomatologického vyšetření jsem se vždy bála, ale
    díky paní doktorce se toto vyšetření stalo pro mne snesitelným a zbavila jsem se částečně i svého strachu.

• Paní doktorka je bezva, milá, šikovná, ochotná, moc chválím. Chodíme k ní celá rodina již zhruba 15 let. U této doktorky si připadám opravdu jako pacient, o kterého má doktor zájem!