Hana Kousalová
Praktická zubní lékařka

tř. Tomáše Bati 1566, Otrokovice 76502

• B

Úžasně milý přístup a ochota pro pacienta udělat maximum s citem , vysokou odborností a vstřícností k němu . Skvělá zubařka =)))

• Praktická zubní lékařka Jiný  •

• K paní doktorce chodím od mala a jsem moc spokojená. Je pečlivá, i když nemám žádný problém, vždy mi aspoň udělá dentální hygienu, což není všude samozřejmost. Všechno hezky vysvětlí, je milá, sympatická. Jediný problém co mívám je dovolat se k sestřičce na objednání, rychlejší je objednat se osobně. Čekací doba na preventivku je i 3 měsíce, ale když jsem potřebovala pomoc akutně, vzali mě hned, takže super :)

• Praktická zubní lékařka Jiný  •

• Paní zubařka má zlaté ručičky i perfektní lidský přístup. Při ošetření mého třiletého syna předvedla opravdu super výkon!

• Praktická zubní lékařka Preventivní prohlídka  •

• Paní zubařka Kousalová je opravdu PANÍ ZUBAŘKA! Zachránila mému příteli zub, když se mu těžce zanítil a opuchla mu celá tvář. Co je na tom nevídané - mého přítele vzala a ošetřila bez objednání (viděla v jakém je stavu) když přítel přijel a četl si vedle v čekárně na dveřích naší zubařky odchod na MD. Jsem jí i sestřičce velmi vděčná, za lidský přístup a hlavně za péči, kterou mu stále poskytují. Děkuji.
    V. Krejčířová

• Praktická zubní lékařka  •

• Chodím k paní zubařce i se svými 2 malými dětmi a jsem naprosto spokojená.Úzasný přístup.Škoda jen, že už nepřibírá nové pacienty. Můj muž na zubaře stále nemá štěstí.

• Praktická zubní lékařka prevence zubního kazu  •

• Velmi příjemná,ochotná a profesionílní lékařka.

• Paní doktorka je moc hodná, citlivá, zákroky od ní nebolí a po špatných zkušenostech s jiným zubařem se díky paní doktorce tolik nebojím.

• nejlepší

• Milá, příjemná, přívětivá lékařka

• Ano, souhlasím s vyslovenými názory. Já za sebe : chodíme k ní celá rodina, vysvětlí problém, působí uklidňujícím slovem, je milá a jakmile začne s úkony, je velice jemná a ohleduplná. Rovněž jsem se s lepším odborníkem nesetkala. Ochotně poradí. Odcházíme vždy s dobrým pocitem, i když si například dcera odnáší v krabičce 4 zdravé čtverky - dvě horní a dvě spodní - což bylo pro mne jako matku nejprve nepředstavitelné, to aby se jí mohly aplikovat rovnátka. Máme k ní absolutní důvěru. Mohu ji jen doporučit - žel nepřijímá nové pacienty, i toto je známka vynikajícího stomatologa

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den paní Doktorko, mám chrup ve velmi špatném stavu 6 zubů pouze kořeny zbytek poničen. Měl bych na Vás prosbu, na základě Vašeho kladného hodnocení na tomto portálu, jsem se rozhodl překonat svůj strach a pořádat o pomoc. Mohla by jste mi prosím poskytnou informace spojené s kompletní opravou zubů? Průběh,cenu atd... Děkuji

Bohužel nové pacienty z kapacitních důvodů neregistruji.

MUDr. Hana Kousalová