Eva Dopitová
Praktický lékař pro dospělé

Denisova 1, Ostrava 70200

• Nesmírně chytrý člověk, lékař s obrovským srdcem a s nesmírnou ochotou pomáhat. Lečí celou mou rodinu léta a její rady si nesu životem. Vždy na vše našla lék, mnohdy stačilo jen zavolat. Nedovedu si představit, že někdy paní doktorka nebude. R.Haničáková

• Praktický lékař pro dospělé Nemoci všeho druhu  •

• U paní doktorky se léčím homeopatiky. Již delší dobu mám problémy s křečovými žílami (dědičná dispozice) a asi 3 roky zpátky se mi začaly tvořit kožní změny na dolních končetinách (mokvající krustovité ekzémy). Vystřídala jsem u kožní lékařky řadu různých léků, kortikoidních a jiných mastí, po kterých sice došlo ke zlepšení, ale po čase se ekzém objevil znovu a ve větší míře. Můj žilní lékař apeloval na nošení kompresních punčoch, ale ty ekzém ještě zhoršovaly. Z této začarované situace mi pomohla až paní doktorka! Nohy jsou bez ekzému! Mohu chodit také bez kompresních punčoch, neberou mne křeče a lýtka mě po celém dni nebolí! Paní doktorko, děkuji Vám za všechno, co jste pro mne udělala!!! Nebýt Vás, kdo ví, kde bych dnes s tak špatnými křeč.žílami byla, nechci ani pomyslet....Paní doktorku mohu jen doporučit! Je vstřícná, rázná, jedná na rovinu a hlavně je odborníkem na svém místě! Děkuji! Soňa Davidová

• Nedoporučuji!!!!!!! Není diskrétní, mou diagnozu a nemoc vykecala celé čekárně když měla otevřené dveře do čekárny a bavila se hlasitě se sestrou! Koukla se mi do krku, řekla že to mám zarudlé a nic mi na to nenapsala druhý den jsem dostal zánět a nejedl jsem tři dny. Mněl jsem u ní strašně vysoký tlak když ho měřila a na to mi řekla že jeji přístroj je asi špatný. Tři návštěvy u ni mi tvrdila že se podívá na moje léky a pak mně bude léčit, bohužel to okecala že se ještě tím nezabývala. Tři návštěvy mi říkala že nemám chodit na vyšetření k těm co chodím že všichni mi píšou nevhodné léky. Pak mi cpala a nutila homeopatii a homeopatika za šílené peníze a ani to nepomahá!!! Obkecá všechno jak to tvrdí lidi v čekárně a vůbec neléčí. Nedoporučuji!!!!

• Nedoporučují v žádném případě k p. "Doktorce Dopitové" chodit se léčit homeopatií třeba ekzem. U mne léčba 3.5 roku, 68 tis.kč. po ukončení léčby zhoršení stavu 4násob. a trvalé nasledky (jizvy) . Homeopatii nikdy, nejlepší kšeft na léčení i když ví, že ubližují.

• Nedoporučuji jen proto, že mě s exémem po celém tělě léčila skoro 3 roky a pak mě došla trpělivost...stále mi tvrdila, že to je psychycká reakce, nebo že to je reakce na změnu počasí ,snažila jsem se tomu věřit a chtěla něco na zklidnění,nedočkala jsem se... bohužel...pomohli mi až v nemocnici a také bez léků a do 14 dnů bylo od problému pokoj... Zjistili, že mám poruchu obnovy kůže jednoduše řečeno "jsem atopik", což by měla lékažka, která léčí i alergii asi poznat. Dle paní doktorky to nic nebylo ( tedy nikdy mi nebyla schopna říci, co to je) a arogantně s úsměvem mi vysvětlila, že mám být ráda, že to zatím nemám na obličeji...což mě dorazilo. Taková reakce byla skoro na vše s čím jsem zaní přišla...když to bylo dopoledne, ještě mě sprdla, že mám přijít odpoledne na "drahou" konzultaci, když se u ní léčim hopeopaticky...že chodím do práce, jí moc nezajímalo....stejnak jsem z odrdinace odcházela po 5 minutách s nějakými kuličkami v puse a konstatováním...že mi vlastně nic není...a myslím, že to bych se dozvěděla i odpoledne, akorád bych si za to ještě zaplatila. Všechno řešila tím, že je to jen psychikou...což je v mnoha případech pitomost. Ale to je jen má zkušenost asi jsme si nesedly...nemám ráda lékaře, kteří nad problélém mávnou rukou a řeknou, že dnes to trápí hodně lidí a je vlatně taky a nestěžují si.

• Martin Maleňák

• Přešla jsem do ordinace paní doktorky asi před 15 lety a léčím se u ní výhradně
    homeopaticky.Jsem naprosto spokojená a za nikoho jiného bych ji nevyměnila.
    Pomáhala radami a lidskou účastí na dálku také mému muži,který po těžkém úraze
    ležel celý rok bezmocně v nemocnici.Nikdy neodepřela pomoc a nikdy si za konzultaci neřekla o odměnu,i když manžel nebyl její pacient.
    Je ODBORNICÍ na homeopatii,ale nikomu ji NEVNUCUJE!!!
    V dopoledních hodinách ordinuje jako zkušený,vstřícný a rozhodný praktický lékař.
    Kéž by takoví byli všichni.
    Mgr.Marie KLosová

• Odešel jsem od MUDr.Pchálka z Hlučína do Ostravy k paní doktorce ,p doktor neřešil můj vysoký tlak .V r.2009 jsem dostal A H1N1 tzv prasečí chřipku od počátku ,kdy mi bylo nasazeno Tamiflu ,řešila vše s manželkou i na soukromém telefonu ,v kteroukoliv dobu .Přijela i k nám domů ,aby mne vyšetřila a poslala do Fakultní nem Ostrava .V nemocnici jsem skolaboval a byl 1 měsíc v umělém spánku na ARU celou tu dobu byla podporou manželce.Nebýt jejího zásahu a odjezdu do nemocnice,už bych byl mrtvý.Po 8 měsících po nemocnicích jsem se vrátil zpět do normálního života.
    Je to člověk přímý ,vše vám řekne na rovinu.Co lze řeší homeopaticky ,ale i nebojí se nasadit i standarní léčbu.
    Zachránila mi život!

• dobrá

• Já chodím k paní doktorce už přes dest let velmi vstřícká lékařka na svém místě. Hodně mi pomohla homeopatií. Přeji vám hodně spokojených pacientů a zdravíčka paní Doktorko. MOHU JEN DOPORUČIT !!! Dorňáková Pavlína Ostrava