Poliklinika Olomouc s.r.o.

třída Svobody 1067/32, Olomouc 779 00

Železniční poliklinika Olomouc

Jeremenkova 40/1056, Olomouc 772 52 Olomouc

• U paní doktorky se léčí celá naše rodina už desítky let. I já jsem byla její pacientkou až do mého odstěhování z Olomouce. S paní doktorkou Kundschofskou jsme naprosto spokojeni. Zvláště oceňujeme její empatii a trpělivost, se kterou se věnuje svým pacientům.

• Železniční poliklinika Olomouc Doprovod maminky na vyšetření.  •

• Paní doktorka působí lhostejně, připadalo mi že ji obtěžuji svou přítomností. Úplně mě odradilo k ní dále chodit když mi řekla, že mám nejdříve jít do lékárny tam nakoupit prášky, počkat a pak jít teprve za lékařem. Nakonec jsem stejně potřebovala antibiotika...

• Poliklinika Olomouc s.r.o.  •

• Výborná paní doktorka a sestřička, na vysoké profesionální a lidské úrovni, není co vytknout! Perfektní spolupráce s ostatními lékaři na poliklinice.

• Skvělá lékařka,milá,vnímavá,ochotná.

• Paní doktorka je nesmírně pečlivá a pracovitá, nikdy mi nic nezanedbala - díky.

• Velmi příjemná doktorka na vysoké profesionální úrovni. Vždy mi radou a svým přístupem pomohla překonat mé zdravotní problémy.

• K paní doktorce chodím 23 let a neměnila bych. Postupně jsem převedla celou svou rodinu a jsme velice spokojeni. Děkujeme

• Paní doktorku mám rád, má takový maminkovský přístup, úžasně spolupracuje s dalšími lékaři na poliklinice, třeba s doktorkou Švecovou :-)

• Pani doktorka je poklad. Ma osobni ,lidsky pristup a rozumi sve praci. Je profesional.

• Paní doktorka je velice dobrá, chodím k ní spoustu let a nemůžu říct absolutně ani půl špatného slova. Opravdu člověk na svém místě. Za její práci si paní doktorky velice vážím a děkuji za její bezvadný přístup.