Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Oborová zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (27)

N

Pan doktor je naprosto úžasný. Nejen jako lékař, ale i jako člověk. Je proste skvělý, empatický . Lituji, ze jsem k němu nechodila už mnohem dřív. Mam k němu naprostou důvěru.

• Josef Luštický Jiný  •

Chodím delší dobu k paní doktorce Stolinové ale takové jednání jsem nezažil u ní. Napsali mi nějaký nový lék který ještě nebyl testovaný na lidech testovaný jaký si Tiaprid 100mg a bral jsem ho na zkoušku ráno a zatím dobrý tak jsem si ho napsal aji na večer zatím to bylo dobrý ale když mi bylo tak jsem řekl paní doktorce Stolinové že ho chci vysadit jenom že ona nechtěla. Fajn tak jsem to zavolal sestře od paní doktorky Stolinové a ta mi řekla že pokud mi je po něm špatně že ho mám okamžitě vysadit. Fajn já jsem to vysadil. Po měsíci jsem byl na kontrole u paní doktorky Stolinové a řekl jsem že jsem vysadil lék Tiaprid 100mg že mi je po něm špatně a to jste měli slyšet co mi řekla. Řekla že pokud ho nebudu brát zase tak mě nechá hospitalizovat ve fakultní nemocnici v Olomouci.

• MUDr. Hana Stolínová Jiný  •

Paní doktorka je velmi empaticka, chápe trápení pacienta, snaží se co nejlépe pomoci, prijemne, vstřícné chování, totéž sestřička.
    Děkuji

• MUDr. Dagmar Opichalová Jiný  •

S takovou empatií jsem se snad nesetkala. Ve FN OL mi řekla Mudr. : no jo 45 je 45 ,máte klouby jako babička, nazdar , další.Pani doktorka Opichalová mi zachránila život.Zpátky do práce a plnohodnotný život.

• MUDr. Dagmar Opichalová Jiný  •

Chodím k paní doktorce již několik let a jsem s ní i se sestrou velice spokojená

• MUDr. Hana Stolínová Jiný  •

Paní doktorka se mi snaží pomáhat mi hledáme cestu kompromisu

I

Skvělá revmatoložka . Velice vstřícná a empatická . Má moji plnou důvěru a vřele doporučuji . Sestřička velice příjemná , dobrý tým .

• MUDr. Dagmar Opichalová Jiný  •

Úžasná lékařka. Chodíme s partnerem společně již cca rok a vždy odcházíme s úsměvem na tváři. Je pevně nohami na zemi, zároveň milá, usměvavá, dobrosrdečná. Doporučuji :)

• MUDr. Hana Stolínová Jiný  •

Pan doktor je ze zlata. Během několika hodin jem díky němu stihnul několik vyšetření v jedné budově. Je naprosto vstřícný a hodný působí na mě velice přátelsky doporučuji.

• Josef Luštický Jiný  •

B

Paní doktorka nestojí vůbec za nic ani jako odborník, ani jako člověk. Jinak naprosto souhlasím s ostatními negativními hodnoceními.