• Bělení zubů

• Implantáty

Bohumír Šimík
Ordinace

Řeznická 166/2, Liberec 460 01

Oceňuji přístup (a um), při extrakci zubů. I když jsem měla velký strach, záhy mě přešel a rychlost a bezbolestnost zákroku byla ohromující. Nechala jsem si odebrat krev, díky které byla zužitkována plasma pro rychlejší zhojení a to opravdu zafungovalo. Žádné krvácení po zákroku, jen mírná bolest a rychlé zhojení. Doporučuji všemi deseti.

• Ordinace Jiný  •

Děkujeme za skvělý přístup k mé dceři. I když byl víkend, pomohl a tím zachránil vyražený zub.

• Ordinace estetická stomatologie  •

• Nejlepší zubař co znám :-). Ochotný, vnímavý, hodný. S ním jsem se přestala bát zubaře. Vřele moc doporučuji.

• Ordinace  •

• S panem doktorem Šimíkem jsme velice spokojeny. Vždy je schopen vyjít vstříc a jeho prohlídky byli velmi profesionální a precizní.

• :-) Děkujeme, přejeme mnoho úspěchů, lásku, radost, pokojné prožití tohoho času a mnoho sil do pečlivé práce. Kamarádka byla velmi spokojená se setkáním s panem doktorem. :-)

• Mockrat dekuji za veskerou peci.
    Profesional,laskavy a vstricny.

• A

Mám tohoto lékaře asi 4 roky a na jeho kvalitu práce si nemohu stěžovat .
    Má moderní zařízení,je dobře vybavený.Nic nezanedbá,je pečlivý.
    Na druhou stranu je velmi drahý.Co se týká peněz zdá se mi i uražený pokud dáte najevo,že péče v jeho ordinaci je dost drahá.
    Jinak musím říct,že se k němu nebojím chodit jako k jiným zubařům,snad jen proto kolik to zas bude stát.Pana doktora doporučuji a pokud moc neřešíte finance je super.

• A

Ještě jednou moc díky, za provedenou léčbu a dání zubů dohromady

• Po těžkém úrazu obličeje jsem se ocitl ve fakult. nem. Pana doktora tam chválili. U rentgenu se divili, že takhle zaplněné kořeny už dlouho neviděli...prý špičková práce. Takže bych panu doktorovi chtěl moc poděkovat, protože to určitě urychlilo a usnadnilo následné hojení po havárii. Děkuji za dlouhodobou péči a přístup.

• Souhlasím s panem Vladimírem S. a hostem z 12. září. Jsem rád, že nejsem jediný.
    Myslím, že se p. doktor změnil. A je potřeba na to upozornit. Ze začátku byl pozorný, vše se snažil vysvětlit, pracovat pečlivě. Udělal mi několik chyb. Ale říkal jsem si, je mladý a nemá zkušenosti, to se dá odpustit.
    Dnes se téměř neptá, rovnou vrtá, a po provedení výkonu teprve řekne cenu, která je nadstandartní.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

celkova snimatelna nahrada

Dobry den.Od kolika let je mozne provest celkovou snimatelnou nahradu a za jakych kriterii jse o tom rozhoduje?Mam cele zuby 4 a ostatni but vytrhle nebo totalne rozpadle,mam zanety,afty a bolesti dasni.Dekuji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Bohumír Šimík

celková snímatelná náhrada je proplácená v celé výši zdravotní pojišťovnou jednou za 3 roky.
Pokud máte v ústech nějaké zuby a budou se tahat, tak je potřeba po vytažení…