Ve své fyzioterapeutické praxi se zabývám bolestmi a obtížemi pohybového ústrojí, akutní i chronické při funkční nebo strukturální poruše. Stejně tak se věnuji poruchám neurologického původu.
Ve své praxi vycházím z principů fyzioterapie funkce, která si klade za cíl najít pro tělo optimální pohybové vzorce, pohyb, který je nám přirozený a jednoduchý. Upravuji napětí tkání, které může být jak nízké, tak i vysoké a pro každého je individuální dle užívání a zatěžovaní těla.
V praxi využívám také prvky z jógy, díky lektorskému kurzu, který momentálně absolvuji.
Pracuji s dospělými, dětmi, ale i sportovci.
O mně
Pracuji s dospělými, dětmi, ale i sportovci.
- Fyzioterapie
Fyzioterapeutické konzultace
Fyzioterapie
Fyzioterapie Barbora Škařupová
Multifunkční areál Zubří, Sídlištní 1750, Zubří 756 54
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Bc. Barbora Škařupová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor