Anna Bechyňská
BROMIMED s.r.o. - ordinace ORL

Vídeňská 55, Brno 639 00

ORL není, ve většině případů, místem častých návštěv. Pokud má člověk akutní problém, potřebuje ošetření co nejrychleji. V této ordinaci Vás však sestra přivítá slovy: " Jste objednán?" Velmi nekompromisní přístup. V mém případě se nejedná se o první návštěvu, ale po těchto zkušenostech poslední.

• BROMIMED s.r.o. - ordinace ORL Jiný  •

S pani doktorkou jsem opravdu spokojená, velmi si vazim ochoty vysetrit a najit nejlepsi zpusob lecby.

• A

Paní doktorka je velice milá a vstřícná, vždy se snaží pacientovi pomoci a vyslechnout všechny podrobnosti nemoci. Vyšetření probíhá velmi pečlivě. V ambulanci je i přístroj na zjištění hodnoty CRP či na měření tlaku v uších. S léčbou a následnou medikací jsem vždy spokojena a vidím výsledky.

• BROMIMED s.r.o. - ordinace ORL Jiný  •

• Velmi mile překvapen přístupem a ochotou.Paní doktorka je odborník na svém místě,milá,ochotná,vše řádně vysvětlila-což v dnešní době není až tak samozřejmé a hlavně dobře poradila a vyléčila!!! Sestřička také milá a ochotná,zkrátka velmi dobrý dojem z této ordinace! DOPORUČUJI!!!

• BROMIMED s.r.o. - ordinace ORL  •

• Z přístupu paní doktorky jsem byla velmi mile překvapena, příliš takto ochotných lékařů se v medicíně dnes nevyskytuje. Paní doktorka byla milá a pečlivá. Celkově velmi příjemné prostředí a komunikace.

• BROMIMED s.r.o. - ordinace ORL  •

• Já moc spokojená nebyla, dala mi letáček, ať si koupím předražený olivový olej do uší, a ve výsledku mi je stejně po týdnu propláchla. Vadí mi tenhle bussines, protože tohle mohla udělat rovnou. S malým dítětem potřebuji nakupovat důležitější věci, než předražený olivový olej v lékárně...Pak mi na zvětšené mandle doporučila proplachování mořskou vodou a to i přesto, že problém trvá jíž několik let a sama zapochybovala o tom, že mi to pomůže a stejně to tak za půl roku bude chtít raději posoudit s jiným lékařem.

• Paní doktorce důvěřujeme, chodíme k ní celá rodina. Lepšího doktora si nemůžeme přát !!!

• S paní doktorkou jsem velmi spokojená, příjemné vystupování, jemné zacházení s pacientem, je to odborník na svém místě, možná trošku zlepšit informovanost co se diagnozy týče, ale jinak mohu vřele doporučit, určitě se ráda vrátím :-)

• K paní doktorce chodím už dlouho a musím řici, že lepšího doktora bych hledala jen těžko. Paní doktorka Vás vždy pečlivě vyšetří, žádný problém nezlehčuje a stanoví přesnou a hlavně účinnou diagnózu. Jako člověk je velice příjemná, ochotná pomoci a milá - za sebe DOPORUČUJI!

• K paní doktorce chodím už dlouho a musím říct, že je to skutečný odborník. Paní doktorka si Vás vždy pečlivě vyslechne, žádný problém nezlehčuje a stanoví přesnou a hlavně účinnou diagnózu. Jako člověk je tato doktorka velice příjemná, milá a ochotná pomoci a opravdu ji mohu jen DOPORUČIT.