Chirurg · Více o specializacích

Frýdlant nad Ostravicí 1 adresa

2 názory

4 roky v nemocnici v Českém Těšíně, pak 33 let praxe v nemocnici ve Frýdku-Místku, od 2017 ambulantní praxe ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

Alois Hájek
Chirurgická a úrazová ambulance s.r.o.

Nádražní 131, Frýdlant nad Ostravicí 739 11

2 názory

• S

naprosta absence informovani pacienta o vaznosti stavu, zanedbani pece, ktere muze vest k trvalym nasledkum... pro pana doktora to ale udajne neni "nic tak hrozneho"... dakujem pekne

• Chirurgická a úrazová ambulance s.r.o. Jiný  •

• Arogantní doktor, u hnisavé rány ukončí bezproblému léčbu..

• Chirurgická a úrazová ambulance s.r.o. Jiný  •

7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, Před 5 lety jsem si vykloubila kotník, a když jsem si ho nahodila sama zpátky, zlomila j

Před 5 lety jsem si vykloubila kotník, a když jsem si ho nahodila sama zpátky, zlomila jsem si v něm přitom kost. Byla jsem na operaci, kde mi pod rentgenem rovnali v kotníku kosti. Asi po 3 měsících jsem se vrátila na kontrolu a stěžovala si na velkou bolest. Našli mi v tom…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Alois Hájek

Určitě by bylo na místě ověřit současný stav-polohu úlomku, pokud se nachází uvnitř kloubu,
může být příčinou potíží a v tom případě je jeho odstranění nezbytné.

Dobrý den po internetu jsem náhodně našel nějaké informace o melanomu ze znamének jinak řečeno rakovina kůže mám vystouplé na zádech dvě znaménka jedno černé a druhé spis hnědé (světlý az růžový ) chtěl bych se zeptat na vas názor nebo zda se s tím již někdo setkal . Děkuji

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Alois Hájek

Pokud pozorujete nějakou změnu vzhledu znamének, jistě je na místě vyšetření u svého lékaře případně kožního lékaře.

Prohlížet všechny odpovědi