Pacienti, které ošetřuji
Bryksova 1061/40, Praha 14, Praha 198 19
náměstí 5. května 888, Hradec Králové 500 02
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Alice Hamáčková Pernicová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je možné mít následující den po návštěvě Reflexní masáže chodidel tyto potíže: bolest hlavy na spáncích a zátylku, tlakem za očima, šumění v hlavě i horečka? Děkuji moc za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobry den, reakce muze byt velmi individualni, ale v horecku neverim. Napada mne, zda jste nebyl pri masazi v nejake vynucene pozici pro krk.
Dobrý den, už pár měsíců mě bolí rameno, dělám bojové sporty a nejspíš se mi to stalo tam. Nemám ho zlomený ani vykloubený, jen mě bolí při extrémních pohybech ( protahování), ale v obyčejných situacích ho téměř necítím. Zkusil jsem ho protáhnout v posilovně a na pár dní bolest odezněla, ale…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Vaše rameno potřebuje dobrou diagnostiku, dle obtíží , které uvádíte se může jednat o "pouze" chybné nastavení kloubu v krajní pozici rozsahu pohybu a následně potom…
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze