Alexander Daniš
Praktický lékař pro dospělé

Lihovarská 7/885, Ostrava 71600

Pan doktor Daniš je profesionál každým coulem. Milý, vstřícný, lidský vždy usměvavý. Chtěl bych zde i vyzdvihnout jeho dlouholetou činnost v HBZS Ostrava (Hlavní báňská záchranná stanice Ostrava ) kde se podílel na záchraně lidských životů a majetku při zdolávání a odstraňování následků havárii včetně poskytování první pomoci v podzemí i v rámci Integrovaného záchranného systému. Byl vyznamenán Zlatým Záchranářským záslužným křížem za příkladnou práci při výjezdech pohotovosti HBZS Ostrava a záchranu zdraví a lidských životů na povrchu i v podzemí dolů OKD a za to vše mu děkuji.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Skvělý lékař, skvělý odborník s lidským přístupem, obětavý záchranář. A má hodnou a šikovnou sestřičku.

• super lékař,profík,vše ok

• jsem velice spokojen. je to profík, dík za něj

• Pán Doktor Daniš = dokonalý praktický lékař. Je nejen vstřícný a "normální", na víc se dovede vcítit do potřeb pacienta a v neposlední řadě má i dokonale vybavenou ordinaci, což, bohužel, není u ostatních praktických lékařů samozřejmostí. A Sestřičku má na 100 %. Je profesionální, vstřícná a v obraze. Nezbývá mi říct nic jiného, než Děkuji. Ina.

• nejlepší, lidský, profesiolální

Tak fantastický, profesionální přístup, odborní, pomuže v každé situaci, doporučuji, hodný člověk

Lepšího lékaře neznám !!! Je to odborník a vynikající člověk. Škoda, že takových není víc. Bylo by na světě trochu líp. Doporučuji všem !!!

Skvělý lékař nedám na něj dopustit.

Je to odborník na svém místě! Mohu jen a pouze DOPORUČIT! Vždy se chová jako člověk. Milý a vstřícný přístup.