Praktický lékař pro dospělé

Zd. Štěpánka 8/6146, Ostrava 70800

• Velmi pečlivá se skvělým přístupem, totéž sestřička. Jinak musím souhlasit se všemi předešlými recenzemi. Děkuji za jejich přístup. Torčíková Eva

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Musela bych pouze opakovat předchozí kladná ohodnocení, je prostě super. Dokonce se těším na návštěvu. Zajímá se o všechny mé zdravotní problémy a pomáhá mi je řešit. Vždy je ochotná, příjemná a zajímá se o pacienta po té lidské stránce. Po návštěvě se cítím vždy lépe a vím, že mi bude pomoženo. Také sestřička je moc ochotná a milá.
    DĚKUJI MOC.

• Vynikající paní doktorka Sovjáková Petra - sympatická, milá, příjemná, pečlivá, i když jí mám z ruky, nešla bych k jinému lékaři, jsem s ní velice spokojená, nejen já, ale taky moje mamka.

Velmi příjemná a ochotná paní doktorka, vyslechne pacienta a vše s ním probere, rovněž sestřička je výborná.

• N

Velmi ochotná,citlivá,erudovaná paní doktorka,která je velmi vstřícná k problémům pacientů.Jsem rád,že máme takovou skvělou a milou paní doktorku.Rovněž se to týče i naší milé sestřičky.

Paní MUDr. Sovjáková je velmi svědomitá, s citlivým a lidským přístupem k pacientům. Oceňujeme u ní především její odborné a praktické zkušenosti . Rovněž zdravotní sestra je velmi profesně zdatná, vstřícná a ochotná.

• Naprosto jedinečná v jednání s pacienty. Asertivní, milá a erudovaná lékařka.

• jedna z tech lepsich (nejlepsich) co jsem potkal :)

• Pani doktorka Petra Sovjakova svym profesionalnim a predevsim lidskym pristupem je clovek , ktereho si nesmirne vazim. Kdyz k pi. doktorce presel i manzel,byl doslova v soku ( v tom kladnem slova smyslu) ze vstupni prohlidky. Neco tak dukladneho nikdy drive neabsolvoval, preventivni prohlidky jeho byvaly lekar neprovozoval....

K paní Sovjákové jsem přešla od paní doktorky, jejíž jednání jsem považovala za nevyhovující a lékářský přístup za velmi slabý. Každou nemoc dle ní vyřeší nejspíš antibiotika. Paní Sovjáková je výborná, profesionální přístup, pečlivá, nic nezanedbá, zbytečně do člověka nerve léky a hlavně - lidský a příjemný způsob jí a její sestry by se měli učit i ostatní doktoři.