Rehabilitace - soukromá praxe

Centrum zdravotní péče Jarov, Koněvova 205/242, Praha 3, Praha 130-00

Paní je naprosto otřesná. Při našem setkání byla neskutečně hrubá, nepříjemná na všech úrovních. Již od momentu, kdy jsem poprvé vstoupila do dveří byla naštvaná a agresivní a urážela mě na osobní bázi bez jakéhokoliv důvodu. Útočila na mě kvůli nedůležitým maličkostem - jako například když jsem jí zavolala před naší druhou schůzkou, protože jsem zapomněla, v jakém patře sídlí. V žádném případě nedoporučuji.

• Rehabilitace - soukromá praxe Jiný  •

Konečně někdo,kdo umí pomoci.
    Více takových lidí ve zdravotnictví :o)

• C

Když mám blok, nevolám a nechodím nikam jinam a k nikomu jinému. Přes deset let. Nebojí se na pacienta šáhnout, navíc neřeší jen fyzický problém, ale hledá i jeho příčinu (pokud nejde vysloveně o poúrazovou či pooperační péči). Vnímavá, milá, prostě ženská na svém místě, která své povolání umí a ovládá.

Po operaci v nejmenované pražské nemocnici na oddělení ORL mi poškodili funkčnost krční páteře a okolního svalstva a šlach. Paní Bastlová mi chybu lékařů velice kvalitně napravila a hlavně vysvětlila co a jak. Je moc šikovná a má empatický přístup k pacientům. Lidí tak úžasných jako ona bychom tu potřebovali více.

• A

Velice mi pomohla od bolestí páteře, nejen rehabilitací, ale doporučila mi i cviky na doma. Proti jiným rehabilitacím jsem byl velmi spokojen.

• A

Výborná rehabilitační pracovnice a moudrá ženská. Jeden z mála lidí, který je schopen poskytovat komplexní péči, tzn. nejen napravit tělo, ale i navést pacienta na změnu v přemýšlení a přístupu k životu, aby se onemocnění dočista zbavil. Tedy pokud se jedná o psychosomatické onemocnění - jsem přesně tento případ pacienta, mluvím ze své zkušenosti.

V profilu je neplatná adresa ordinace Petry Bastlové. Už delší dobu sídlí v Centru zdravotní péče Jarov, Koněvova 205 (Praha).

• několik let chodím jen k ní, když mě začnou bolet záda nebo se mi zablokuje krk. vždycky mě uklidní, vysvětlí, proč se mi ty nepříjemnosti dějí a poradí, jak si od nich pomoct. rychlá a účinná pomoc. doporučuji!

• empatická, moudrá ženská

• Opravdu mi dali záda do pořádku. Skvělý přístup. Díky mě záda dva roky nebolí.

• V

skvělá paní doktorka, se svými zády už jedině k ní!!!!!!!