Odhadovaná doba odpovědi:

Opavská 76/4472, Ostrava
Praktický lékař pro dospělé

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Zájem o pacienta a jeho potíže, vysoká erudice, empatie a osobní přístup. Pan doktor se sestřičkou tvoří úžasný tým. Celá naše rodina je v jejich péči již mnoho let a neměnili bychom. Jsme velmi spokojeni.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Skvělý pan doktor a velmi ochotná sestra, nemohu si vynachválit. Pan doktor velmi dobře diagnostikuje a řeší problémy, sestra je extrémné ochotná a milá.

Ověřený profil

U pana doktora jsme i s manželkou,oba jsme chronicky nemocni,ikdyz mladého veku... pana doktora i sestry si nesmirne vazime a dekujeme,ze muzeme byt u takového odborníka,ktery nasloucha,vysvetli,pomuze-poradi,smysl pro humor je tresnickou na dortu.Doporucujeme :-) a dekujeme.

Ověřený profil

Pana doktora bych nevyměnil za žadného jiného ani sestřičku.

již 26 let využívám pana doktora Bednaříka a jeho usměvavou sestřičku k léčení svých mnohých neduhů. Nedovedu si vůbec představit, že bych měla jiného lékaře, to už bych tu asi nebyla. Pan doktor si nehraje na vševěda, ale je výborný diagnostik a vždy jeho diagnoza se následným odborným vyšetřením potvrdí. Pane doktore, díky. Bomská

Ověřený profil

Pan doktor Bednařík a jeho sestřička jsou nejlepší tým v lékařské elitě!!!Jejich spolupráce je nadlidská a znalosti pana doktora neznají meze-dokáže si poradit s jakýmkoliv problém a danému člověku dáva rady šité na míru!! Pro jeho znalosti,pozornost a ochotu by měl při nejmenším dostat nobelovu cenu!!Jsme u něho celá rodina a nemužeme si je oba po těch letech přestat vynachválit-OBA JSOU VŽDY MOC OCHOTNÍ...a my jim děkujeme za jejich srdečnou péči..♥

Pan doktor Bednařík patří mezi jedny z nejlepších doktorů co mám.
Je vždy ochotný a vstřícný. Nemohu nic jiného než všem doporučit.
Pan doktor i sestřička patří mezi absolutní špičku. Kdyby všichni byli takoví, jako pan doktor Bednařík a jeho sestřička, patřilo by zdravotnictví mezi jedno z nejlepších. Čada M.

Výborný člověk, vždy pomůže a vyslechne vás. S tou největší pečlivostí přistupuje k vašim problémům. Setřička taktéž. Nemohu než doporučit takto příkladnou péči!!!

Pan doktor Bednařík je opravdu vynikající lékař. Je svědomitý, chápavý, trpělivý. Jeho přístup k pacientovi a jeho nemoci je bezchybný. Léčíme se u něho celá rodina a nedáme na něho dopustit. Katka je profesionální sestřička, která vždy vyjde člověku ráda vstříc a spolu s panem doktorem tvoří výborný tým. Mohu všem vřele doporučit,zdraví naší rodiny je v těch nejlepších rukách.

K panu doktorovi chodím již řadu let. Je vždy velmi trpělivý, ochotný a rozhodně odborně na úrovni! Sestra je tak senzační.