2,5 roku jsem dojizdela z Prahy za penem doktorem...Výsledek ideální. Služby ty nejlepsi. Profesionální pristup. Poc…hopeni. Mezi tim tam sem vtip a usmev.
Panu doktoru jeho personálu velke dekuji.
Reakce na první příspěvek.Pokud někdo spatřuje výhodu v chození v botách do ordinace, vůbec si neuvědomuje, že se je…dná o zdravotnické zařízení,kde se pracuje s otevřenými ranami a že si na botách může přinést bakterie,nebo např.zvířecí lejno, zvratky,případně další nechutné věci!! Navíc, pokud je mi známo ,má možnost využít návleky.Co se týče odbornosti paní doktorky,jelikož působím téměř v oboru a jsem její pacientkou již 15 let,neustále se vzdělává v nových věcech, což nebývá u kolegů v jejím věku zcela běžné,připravuje práce na korunky a můstky podle metody schůdkového nabroušení, takže pacienti to ocení až za pár desítek let a pracuje s nejmodernějšími metodami i ve své laboratoři.Sama mám od ní práce i téměř celá naše rodina a jsme velice spokojeni.navíc na speciálních rentgenech odhalila 4 kazy,které předchozí lékař vůbec neobjevil!A co se týče čekání,než jsme se dostali k paní doktorce, jezdili jsme na rovnátka i do Hořic a do Hradce Králové a čekání bylo téměř všude stejné.Navíc se snaží vyjít všem vstříc a pracuje od rána do večera,aby objednací lhůty nebyly třeba 10měsíců,jako se nám stalo v HK.Dle mého názoru je jedna z nejlepších a mohu ji jen doporučit!!