MUDr. Oldřiška Kulmanová

Litoměřice 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Jezuitská 3, Litoměřice 41201

• S

K této lékařce, jsem docházela, když jsem bydlela v Litoměřicích a několik let bydlím mimo Litoměřice, ale na tuto doktorku vzpomínám ve zlém. Při prohlídkách se nad pacientem vztekala a vyjadřovala se, že mám v puse zubní pohřebiště a domnívám se že spíše její chování k pacientovi uškodilo a projevilo se to nanašich zubech.

• Nedoporučuji, pí. Mudr. pouze ráda trhá zuby a až ve vyhrocených případech vrtá, ptž pro ní je vše ZASTAVENÝ ZUBNÍ KAZ - co to je?!? Připadá mi, že už má syndrom vyhoření a že jí to už vůbec nebaví. A sestra?!? Hrůza - studený psí čumák!!!!

• Zachránila mi život. Škoda jen, že u pani doktorky nejsem :(

• K této zubařce chodím 17 let. Byla pečlivá, zoubky opravila, nic nezanedbávala. Příjemná lékařka i setřička. Až na ten smrad z cigaret jsem nemohla nic namítat. Chodím na pravidelné preventivní prohlídky a posledních 5 let se mi zdálo, že paní doktorka je buďto slepá a nebo dělá, že nevidí. Vím o kazech, které tam mám a když jí na to upozorním, tak řekne, že tam nic není a nebo, že mám hodně čistit, že se to zatáhne. Připadá mi, že čeká, až příjdete, že to bolí, pak se teprve pustí do práce. Nyní, po tolika letech, mi došla trpělivost a odcházím i s celou rodinou jinam. Mému šestiletému synovi zanedbala zuby tak, že v jednom týdnu jsme 2x skončili v Motole na pohotovosti a rovnou mu tam stoličky vytrhly. Se synem k ní chodím od 2 let jeho věku, zoubky čistíme 2x i 3x denně, jelikož ho asi před rokem začal bolet zub - stolička vlevo dole, tak mu jí vytrhla. Vedlejší stolička byla mírně zkažená od toho prvního zubu a kaz mu neopravila. Za nějakou dobu mu vyvrtala stoličku na pravé straně, ale levou nechala dále bez povšimnutí. Nyní jsme byli na preventivní, v té polombované stoličce, byla plomba uvolněná, neopravila to a tu druhou stoličku neopravila se slovy, že než začne bolet, tak mu vypadne.Jenže stoličky vypadávají v 10ti letech a jemu je teprve 6. Začala ho bolet po týdnu od návštěvy a tak jsme jeli na pohotovost do Motole, tam mu ji vytrhly. Za 5 dní ho začala bolet ta plombovaná nalevo a tak mu ji v Motole také vytrhli a ještě nás upozornili na kaz mezi zuby čtyřkou a pětkou nahoře. Kdyby mu před rokem ty zoubky pořádně opravila, dnes je tam mohl mít. Teď bude 4 roky čekat na nové. A rozhodně se k ní nechystám, aby mu opravila ten nový kaz, protože by to stejně zase odflákla, kaz celý neodstranila a za rok by přišel o další 2 zuby nahoře. Ještě podotknu, že od léta jsme u ní se synem byli 2x, jelikož se mu klubaly šetstky a bolelo ho to, takže jsme tam jeli, aby se mrkla, zda není problém jinde. Takže příležitostí k opravě měla více než dost. Vzkaz pro paní doktorku, kdyby to náhodou četla: Sáhněte si do svědomí, buďto to dělejte pořádně a nebo toho radši nechte. Běžte raději dělat do truhlárny, tam když nevyvrtáte ve dřevě suk, tak to dřevo pak nebude brečet, jako malé dítě.

• Velmi dobrá zubní lékařka.

• K pani doktorce chodim už léta a jsem spokojen vše je jen suběktivni ma nejlepší laboratoř.

• Já mám zkušenost nejhorší a to že jsem přišla o 4 zuby díky péči paní doktorky (např.byla líná vyvrtat 1 mm kaz, tak vytáhla nervy ze zubu a nasadila korunku - jednička nahoře, nebo poškodila nešetrnou péčí zub natolik, že se týden po ošetření zlomil), nebo do 3 stoliček nahoře dala jednolitou plombu....po zlomení dalšího zubu jsem přešla k další zubařce a ta s hrůzou konstatovala, že takhle špatně udělané a ošetřené zuby a plomby ještě neviděla...Po 4-5 letech u nové zubařky jsem s péčí naprosto spokojená

S prací a hlavně přístupem p. doktorky jsem spokojená, chodíme k ní celábrodina
    Petra

• I

Nevím jak ostatním, ale mě hrozně vadilo, že paní doktorka i během malé pauzičky běžela na cigárko a po té mě celá načichlá nepříjemným cigaretovým kouřem šla ošetřit. I přes roušku, kterou si paní doktorka nasadila přes pusu jsem cítila z jejích úst pach cigaret. Nikdy jsem si na její práci nestěžovala. Přešla jsem kvůli těm cigaretám. Teď chodím k jinému stomatologovi a zjistila jsem, že práce tohoto stomatologa je úplně jiná než od Dr.Kulmanové, samozřejmě jemnější, citlivější a hlavně bez cigaretového zápachu.

• Š

Jsme zcela spokojeni, také k paní doktorce chodíme celá rodina