p. Doktor je sice trošku náladový ale nikdy jsem sním neměl problém!!! Naopak velmi dobře odhadl moje postižení a řá…dně a hned se to řešilo!!A co se setry týče nevím co brblete já na jejím místě bych některé pacienty poslal někam a to velmi rychle ale ona to zvlada :)
Paní doktorka je odborník a svém místě, empatická, se skvělým přístupem ke svým pacientům. Má velmi dobře přístrojov…ě vybavenou ambulanci se dvěma sestrami. S její dlouholetou péčí o mé oči jsem maximálně spokojen.
Děkuji za vše paní doktorko
Pan doktor Jan Pernický je odborník s dlouholetou praxí v očním lékařství. Před léty mi tento lékář se svou vysokou …odborností zachránil pravé oko. To že MUDr.Jan Pernický má lidský přístup, komunikativní je výborná vlastnost, která se zpravidla nemění ani s věkem. Zdá se mi, že si málo vážíme těch, kteří něco umí, dokázali a zachovali si přitom lidskou tvář. Chyby už většinou nehledáme u sebe, že jsme něco špatně vykomunikovali. Již delší dobu žiji v Praze, kde jak se říká je lékař, lékárna u každého patníku, ale najít lékaře, který umí léčit, který komunikuje a zároveň má lidský přístup je poměrně problém.
Ani v mých 53-letech se mi občas nepodaří položit jednoduchou formou dotaz lékaři tak, aby můj požadavek pochopil. Co potom když se lékař s vámi bavit nechce, a nebo nemá čas? Tímto zdravím také všechny, kteří jsou schopni se podívat na danou věc i z jiné strany. Milan.