MUDr. Natálie Kovačová

Praktický lékař Více

Pardubice 1 adresa

Sam.ordinace PL pro dospělé

areál závodu, Pardubice 53353

Milá, to ano, usměvavá, ale člověk si, ač platí zdr. pojištění, musí veškeré léky uhradit. Má na to speciální razítko, které tiskne na recepty: "Hradí pacient". Nevím proč, mne to docela štvalo. Důvod, proč jsem od ní odešel je však v tom, že tam již nepracuji, byla zároveň mým závodním lékařem. Nyní po přestěhování jsem zvolil jiného lékaře.
    Jinak je to ale velmi dobrá lékařka s milým a lidským přístupem!!! A za vše jí také děkuji, i přes to razítko.

• Výborná lékařka. Příjemná, vstřícná, pečlivá, odborně zdatná, pomůže sama nebo odešle ke specialistům. Má mou naprostou důvěru.

Zasloužila by si lepší sestru, důchodkyně, které u ní vídám, jen vytahují karty a ona si dělá všechno sama. Snad nám vydrží, nerad bych přecházel jinam

• Velice milá a příjemná paní doktorka s opravdu kladným přístupem k pacientům.

• velmi dobry

• Dobrá lékařka doporučuji.

• ochtný,vstřícný

Vinikající praktický lékař!!! Paní doktorka je velmi svědomitá, pečlivá a k pacietům laskavá.

Moc milá paní. Doporučuji.

• Paní doktorka je výborná...s pěkným usměvem