areál závodu, Pardubice 53353
Jan Žoha
Milá, to ano, usměvavá, ale člověk si, ač platí zdr. pojištění, musí veškeré léky uhradit. Má na to speciální razítko, které tiskne na recepty: "Hradí pacient". Nevím proč, mne to docela štvalo. Důvod, proč jsem od ní odešel je však v tom, že tam již nepracuji, byla zároveň mým závodním lékařem. Nyní po přestěhování jsem zvolil jiného lékaře.
Jinak je to ale velmi dobrá lékařka s milým a lidským přístupem!!! A za vše jí také děkuji, i přes to razítko.• • •
Výborná lékařka. Příjemná, vstřícná, pečlivá, odborně zdatná, pomůže sama nebo odešle ke specialistům. Má mou naprostou důvěru.
Zasloužila by si lepší sestru, důchodkyně, které u ní vídám, jen vytahují karty a ona si dělá všechno sama. Snad nám vydrží, nerad bych přecházel jinam• • •
Velice milá a příjemná paní doktorka s opravdu kladným přístupem k pacientům.
velmi dobry
Dobrá lékařka doporučuji.
ochtný,vstřícný
Jirka
Vinikající praktický lékař!!! Paní doktorka je velmi svědomitá, pečlivá a k pacietům laskavá.
Kamila
Moc milá paní. Doporučuji.
Paní doktorka je výborná...s pěkným usměvem
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích