MUDr. Miroslav Valha

České Budějovice 1 adresa

Stomatologická ordinace

Žižkova 12, České Budějovice 37122

• D

Nejlepší zubní lékař, profesionál , příjemný, trpělivý,pečlivý .Vždy vše vysvětlí, bezbolestné zákroky. Jsem ráda, že k němu mohu chodit.
    Děkuji.
    Daniela J.

• Stomatologická ordinace  •

• Díky tomuto doktorovi jsem se naučil nebát se zubaře a na stará kolena mám zuby v takovém pořádku, v jakém jsem je po celý život neměl. Nemohu vytknout jedinou chybičku, jen ocenit naprosto profesionální a hlavně lidský přístup k pacientům. Pavel Honsnejman

Výtečný, nejlepší zubař mého života a jeho nová kolegyně, dcera zubařka tu šikovnost snad podědila.

• H

Maximální péče, příjemné prostředí

• Č

Velmi si vážím pana doktora za jeho profesionální a lidský přístup k pacientovi.Přála bych si , aby bylo více takto charakterních lékařů .Hodnocení velmi dobrý nevystihuje toto hodnocení i slovo výtečný, výborný je málo.
    Děkuji za vše

Pan doktor je profesionál, který opravdu rozumí své práci a doporučí opravdu to co je třeba. Přístup k pacientům je na vysoké úrovni chodím k němu už pomalu 26 let a jsem nadmíru spokojen.

• S

Pan doktor je super.Perfektní profesionalita,pečlivý,ochotný atd.Jeho personál též perfektní.Více takových odborníků.
    Chodím k němu každých půl roku a vždy jsem velmi spokojený.Děkuji.

• Pan doktor Valha je neskutečně výjimečný zubař...Jeho profesionalita je úžasná...Má velmi milý přístup,vše vysvětlí,je prostě super...Narozdíl od zubařů přímo v Borovanech,tam se zubaři pořád střídali,jeden je tam byl na praxi,pak zase druhej a za rok jsem měla asi celkem 3,strašněj přístup...

• Nejlepší!! Lidský, neskutečná trpělivost!! U tohoto skvělého zubaře jsem od 18 let a nemám na něj jedinou výtku!

• výborný lékař,to mluví za vše...