MUDr. Miroslav Mareš

Zubař Více

Žamberk 1 adresa

Poliklinika Žamberk

Náměstí Gen. Knopa 837, Žamberk 56401

• Velmi nedoporučuji, při přechodu k jinému zubaři spokojenost. Bylo mi řečeno, že mi byl špatně udělaný zánětlivý zub a proto se mi zánět dostal velmi hluboko a už nepůjde opravit. Nechal mi kazy v puse, které nejspíše ,,neviděl". Nemám z něho dobrý pocit, jelikož se Vám věnuje pár minut a vykecává se v ordinaci. I profesionál potřebuje maximální soustředění. Takže výsledkem jeho práce je polooprava, aby měl na příště kšeft a neuvěřitelné ceny na maloměsto. Nebyla jsem jediný případ a už od něho odchází celá moje rodina.

• Poliklinika Žamberk zubní vyšetření  •

• K panu doktorovi chodím já i celá moje rodina už víc než 20. let a vždycky jsem s ním byla velice spokojena ! Je to profesionál ve svém oboru, atmosféra u nich je vždy příjemná. A od té doby co k němu docházím se už zubařů nebojím .. Možná právě pro jeho jednu velkou vlastnost, kterou je lidskost ..

• jiné místo prevence zubního kazu  •

• Nejlepší zubař jakého má pardubický kraj, děkuji a doporučuji všem co chtějí mít zdravé zuby.. Jen tak dál....

• Odešel jsem k jinému lékaři. Oprava mých tří plomb u Dr. Mareše = 10min jeho práce. Výdržnost plomb cca 10 dní. Jinak dobrej chlápek. Ale zubař? To si netroufám vůbec hodnotit. Lékařský diplom má pečlivě vyvěšen na místě, aby na něj pacient viděl a bylo mu jasné, že je skutečně u zubaře. Mohlo by se zřejmě stát, že to jeden nepochopí.

• Absolutně nedoporučuji, rychlá práce, nekvalitní, drahá. Minulá plomba mi vydržela týden. Už toho mám také dost a hledám jinou ordinaci.

• Výborný doktor. Jezdíme k němu s celou rodinou až z moravy

• Chodím k p.Marešovi již léta a problém s ním nemám. Plomba mi nikdy nevypadla, na každé preventivce mi udělá hned několik rentgenů. Dokonce mi dal dvě bílé plomby, aniž bych něco platila. Vadí mi akorát čekací doba, i když jsem objednaná. Objednávám se min. půl roku dopředu, protože má plno.

• Nejlepší lékař na celém světě..nejlepší otec na celém světě..mé nejlepší kamarádky na celém světě..:DD

Fea Summersová

• Příjemné vystupování pana Mareše je sice uklidňující, ale to nic nemění na tom, že když po zákroku vyjdu z ordinace, tak okamžitě vyflusávám plombu. Po třech takových to zkušenostech jsem přešel jinam.

• Také nejsem spokojen,plomby brzy vypadnou.