Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Helena Dubská Jiný

Už jenom to, že doktorka vždy při mé návštěvě přijde o 15 minut později do ordinace než je její otevírací doba neznačí nic dobrého. Doktorka je arogantní a je jí v podstatě jedno vaše zdraví. V krvi mi našla cukr, řekla mi, že jsem pila sladké nápoje nebo nebyla na lačno. Obojí jsem vyvrátila, ale dál se tím nezabývala. Vždy když jsem šla k doktorům vedle, nebyl žádný problém s ošetřením a byli velice milí. Dubskou rozhodně nedoporučuju!

Lékař: MUDr. Miloš Jansa Jiný

Veľké ďakujem p. doktorovi za moju 2 mesačnú vnučku a dcérku. Prišli z Olomouca kvôli problémom s kyčlí. Maximálna ochota, ústretovosť, odbornosť a celkový prístup bol na jednotku. Je radosť k Vám prísť pán doktor a kiež by bolo viac takých lekárov.

E
    Lékař: MUDr. Daša Hegerová Jiný

Opravdu špatná komunikace.Nic moc ochota když jsme potřebovali pomoc.Museli jsme odejít.Jen platíte a několikrát do měsíce návštěvy než aby se to vyřídilo při jedné... Bohužel nedoporučuji.

Lékař: MUDr. Helena Dubská Jiný

Nevlídná a neprofesionální plus mi řekla že mám nebezpečnou srdeční aritmii ikdyz jsem žádnou neměl

Lékař: MUDr. Hana Slezáková Jiný

Paní doktorka je velice nepříjemná, až arogantní. Začala jsem k ni jezdit, aby mi pomohla a né proto, abych si poslechla, že jsem pro ni ztráta času, což mi přijde jako velice nevhodné chování k pacientovi. Jako pomoc umí nabídnout jen prášky a doporučit pitný režim.

Lékař: MUDr. Petr Čížek Jiný

S panem doktorem jsem se setkal při kontrole očního pozadí. Zjištěna katarakta.Pan doktor mě vše pro operaci zařídil. Od té doby k jinému lékaři nejdu. Naprostá spokojenost. Rád si do Žamberku dojedu.

Lékař: MUDr. Petr Dungl Jiný

Za mě pan doktor super. Vysvětlil ,poradil ,ochotný . Opravdu překvapil .Jinde už nepůjdu s dcerou

Lékař: MUDr. Miroslav Malina Jiný

Skvělý doktor, vždy pomůže a pošle na vyšetření, sestra si vše pamatuje a zeptá se. Jsem u něj už od roku 2006 a neměnila bych

Lékař: MUDr. Martin Skřiček Jiný

v okolí Žamberku nejlepší praktický lékař spokojenost s přístupem i ochotou

Lékař: MUDr. Jaromír Pokálený Jiný

Pana doktora jsme navštívili kvůli tomu, že dceru již několikátý den bolelo ucho. Termín sjednaný po telefonu byl dodržen, čekali jsme maximálně 5 minut. Pan doktor dceru šetrně prohlédl, naordinoval kapky, vše velmi podrobně vysvětlil. Pan doktor i sestřička jsou velmi milí, ohleduplní a profesionální - mohu jen doporučit !