Klimšova 750, Petřvald 73541
patrik
PO NĚKOLIKA LETECH JSEM OD NÍ ODEŠEL,KDYŽ NEDOKÁŽOU NAPSAT PO 7LETECH SPRÁVNĚ ADRESU PACIENTA A PAK SE NEDOČKÁM NEMOCENSKÉ,TAK TO UŽ JE MOC,TAKOVÝCH EXCESŮ JE VÍCE,NEJEN U MNE.NAVÍC MOC RÁDI VYBÍRAJÍ POPLATKY,I KDYŽ SE NEJEDNÁ O VYŠETŘENÍ,JINAK SNAD O.K.CO SE LÉČBY TÝKÁ,VĚTŠINOU SE PACIENT UZDRAVÍ STEJNĚ SÁM.POKUD JDE O LEHČÍ ONEMOCNĚNÍ.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
svidmi
skvělý přístup a veliká ochota pomoci, jak ze strany paní doktorky tak i ze strany zdravotní sestřičky
musálek jan
K paní doktorce chodím už přes 20 let,vždy byla vstřícná a ochotná.proto nechápu názor některých pacientů ktěří se ani neumí pod svůj názor ani podepsat.Neodsuzuji jejich postoj je to každého věc.Doktorka je to suprová a neměnil bych.A že pošle pacienta k odbornému lékaři?to je snad v pořádku .
super
TI Z VÁS, KTEŘÍ PÍŠOU NEGATIVNÍ HODNOCE A NEJSEM SCHOPNI SE PODEPSAT - TOŤ MLUVÍ ZA VŠE. BYLO BY VHODNÉ SE ZAMYSLEAT SAMI NAD SEBOU- POKUD TO VŮBEC DOVEDETE. PAVLA ŠTEFKOVÁ
P.doktor se snaží komunikovat s pacientama ale stejně je tam ten odměřený přístup
pro obyčejné lidi.Jeji léčba se zakladá na odeslání k odborným lékařum.
Pokud máte možnost změnit lékaře neváhejte!Spozdravem bývalka!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
velice osobní a vstřícný přístup,vždy ochota pomoct
Paní Doktorka je velice milá,vnímavá a ochotná, takže jsem s ní nad míru spokojená. Je to výborná lékařka
Vše proběhlo bez problémů , nečekal jsem. A nové prášky a injekce mi zabraly okamžitě.
v přístupu nevidím nejmenší problém• • •
Výbrony lékař nemám jedinou negativní věc!!