Frýdecká 936/59, Vratimov
Student
Nastěhoval jsem se nedávno do Vratimova a zvažoval ke kterému lékaři budu chodit. Zavítal jsem do střediska a byl jsem mile překvapen, po zkušenostích s minulým lékařem. Pan Dr.Večerek se mne hned ujal a pomohl mi. Působí sice velice mladě, ale myslím si, že z něj bude velmi dobrý lékařa dostal jsem i další rady jak v léčbě dále postupovat.
Petr
Při vstupní prohlídce do zaměstnání u ml. Mudr. Večerka jsem byl bezdůvodně shledán práce neschopen,aniž by si pan doktor zjistil potřebné informace k tomuto zaměstnání.Tímto mě velmi poškodil a zaměstnání jsem nezískal.Po stížnosti na krajském úřadě,kde mi bylo dáno za pravdu se pan Večerek ani neomluvil,neozval,nevyjádřil. Dle mého názoru je to velmi špatný lékař.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem rád, že jsem takového lékaře poznal. Nyní k němu chodí i moje manželka, a zanedlouho i náš syn. Je to velmi dobrý lékař, který má přehled a vynikající vědomosti. Také umí pacienta pochopit a (nejen) tím je jeho vystupování profesionální a příjemné. Skloubit takový postoj spolu s jeho vědomostmi to je skutečně umění. Myslím si, že jej jeho práce baví a proto ji dělá velmi dobře.
Pane doktore, děkuji Vám za Vaši péči.
Tyrpa• • •
nejlepši doktor
Dle mého názoru je to velmi ochotný lékař, přesně mi naordinoval to, co jsem potřebovala, protože s lékařem z nemocnice jsem měla jen negativní zkušenosti, katastrofální přístup.
Lékař napravém místě.
výborný diagnostik, má široké léčebné schopnosti, včetně akupunktury, elektroléčby, byla jsem s ním vždy spokojená a doporučuji ostatním!
Pan doktor, pacienta nijak neléčí. Spíše střílí od boku. Mou zdravotní kartu získal podvodem. Po úmrtí dr. Cieslara, ukradl karty a poté ej odmítal vydat. Po odchodu od tohoto lékaře jsem už svou kartu nezískala zpět, jen směšný 3 řádkový výpis. Všechny zprávy , ktére v kartě byli od od¨b. léakřů přišli vniveč.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
L.K.
S panem doktorem jsem spokojená, stejně tak i moje kamarádka, pan doktor má citlivý přístup k pacientům a je odborně na výši. Má vynikající výsledky i v alternativní medicíně - akupunktuře, kde pomohl již hodně lidem. Spolu se svým otcem - lékařem - a zdravotnickými sestřičkami tvoří kvalitní tým, navíc je ordinace vybavena moderním technickým zařízením a přístroji!
pacient
Je to vynikající praktický lékař, jak po stránce odborné, tak i lidské, opakovaně
pomohl mi a mé rodině ke zlepšení zdrav. stavu. Doporučuji i ostatním!• • •