MUDr. Michaela Drápalíková

• Zubní lékařství

Zubní ordinace

Koutníkova 440/32, Hradec Králové 50301

• R

Vynikající odborník ve stomatologii! Sestřička velmi příjemná. Empatický kolektiv, kam se člověk rád vrací.

• Zubní ordinace Jiný  •

• G

Paní doktorka je příjemná a vše vysvětlí. Jsem moc spokojená. Jsem ráda že jsem po tak dlouhé době našla takovou doktorku.

• Zubní ordinace rozbitá protéza  •

Paní zubařka je naprosto skvělá. Doktorům všeobecně moc nevěřim, ale o své zuby strach vůbec nemám. Tak profesionální přístup a dobrou náladu jsem u lékaře ještě nezažila a návštěva zubaře pro mě už dávno není utrpení.

• Zubní ordinace  •

• Vynikající přístup k lidem, optimistka. Perfektní odborník. Ošetřuje bez bolesti.
    Nikdy za svých 50 let jsem takového citlivého stomatologa nepoznal. Nesmírně si této lékařky vážím.

J.Růžička, Náchod

Přestup k této zubní lékařce se vydařil.Hned po první návštěvě začla plombovat s vervou a pečlivostí,kterou jsem u předešlého stomatologa při vrtání protrpěl,ale tady to je jak hlazení. Moc děkuji za přijmutí a začínající plombovací návštěvní termíny.Je to úplný rozdíl od zubaře ve městě a paní Řehákovou při okraji města.
    Paní Řeháková je pečlivá,jemná (šetrná) při vrtání zubů, PRECIZNÍ a určitě se těším na další zubní zákroky s toutu zubní lékařkou.

Super ... jsem maximalne spokojen

• N

Hodná a milá paní doktorka, v ústech pacienta pracuje velmi jemně, ale poctivě, plomby od ní drží, zuby také trhá dobře,každý problém probere s pacientem. Vůbec nemám nepříjemný pocit, když jdu k zubaři :-))