Michaela Dittrich (Albrechtová), neurolog Brno

Uložit

127 objednaných návštěv během 30 dní
Odhadovaná doba odpovědi:

Libušina třída 4, Kohoutovice, Brno
Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o.

Bankovní převod, Hotovost

Běžný termín

O mně

V případě plné obsazenosti objednacích termínů, nelze zařazovat další pacienty na úkor řádně objednaných
Vyšetření a ošetření mimo ordinační d...

Specializace

• neurologie
  • univerzální mezioborové výkony

Libušina třída 4, Kohoutovice, Brno

Dozvědět se více

Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o.

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o. Běžný termín

Doporučuji velice příjemná paní doktorka. Vše vysvětlí a pomůže

Návštěva z ZnamyLekar.cz

K paní doktorce jsem se objednala po špatné zkušenosti z jiné ordinace v Hodoníně. Bylo to správné rozhodnutí. Paní doktorka mi doporučila další vyšetření. Děkuji paní doktorce za její profesionální přístup.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní doktorka je zodpovědná snaží se pomoct vysvětlí pořadí a hlavně přišla na diagnozu. Vřele doporučuji.

S lékařským vyšetřením i jednáním s Mudr. Dittrich jsem velice spokojená

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní MUDr. Dittrich je skvělá, empatická a velice pečlivá lékařka. Oceňuji nulové čekání v čekárně. Paní doktorka je hodně lidská a milá ve všech ohledech. Hned mi ulevila od bolesti a poslala mně na RTG vyšetření. Moc Vám za vše paní MuDr. děkuji a všem pacientům vřele doporučuji.

Ověřená osoba

Příjemná paní doktorka, cítila jsem se u ní v ordinaci dobře

Ověřená osoba

Maximální spokojenost s léčbou p.doktorky,vždy pomuze

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní doktorka se mi jeví jako důsledná a přímá, za což jsem vděčná. Je trochu přísnější, ale věřím, že o to se zasloužili sami pacienti

Návštěva z ZnamyLekar.cz

S paní doktorkou jsem spokojená. Pečuje již pár let o moji maminku, má s ní trpělivost a snaží se vždy pomoct.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Paní doktorka je pohodová, lidská a přátelská. Oceňuji i to, že pacienty bere téměř přesně na čas, ještě jsem zde nečekala víc jak 10 minut.

Odpovědi

51 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

je mi 23let a v sobotu ráno mě vzbudily obrovské návaly horka a pocit na omdlení a malátnost. Nemohla jsem se udržet na nahou a celá se třásla. Odpoledne se to změnilo v zimnici. Celý den jsem nemohla nic dělat ani jíst. Jazyk se mi pokryl nažloutlím povlakem a při konzumaci jídla se mi to v krku stáhne a bolí to a pálí a dělá se mi z toho špatně.
Dnes je to druhý den. Jsem vyčerpaná a lehce malátná. Nezvládnu delší chůzi a mám nízký tlak. Je to o něco lepší než včera, ale zas od rána mám silný pocit na zvracení..
Mohli by jste mi poradit, co to znamena?
Děkuji.

Angína, měla jste jít k prakt. lékaři, aby Vám udělal výtěr z krku a napsal antibiotika.

MUDr. Michaela Dittrich (Albrechtová)

Od pátečního odpoledne jsem při jízdě na kole začal pozorovat bolest uvnitř hlavy nad pravým uchem. Která se stále periodicky vrací cca po 1-2 minutách zcela na stejném místě. Jakoby někdo pomalu zatlačil Pomalu palcem uvnitř hlavy a tlak stupnoval. Po par vteřinách problém ustoupí a poté to začne na novo. Díky za radu co by to mohlo být, sportovec 34let, nikdy na bolesti hlavy netrpící.

Nelze řešit bez objektivního klinického vyš. po internetu.

O mně

Vyšetření a ošetření mimo ordinační d...

Specializace

• neurologie