MUDr. Michael Cimbura

4 názory

Ordinace

Purkyňova 22, Plzeň, Plzeň

4 názory

Pan doktor je velice příjemný. Překvapila mne jeho profesionalita, na rozdíl od většiny zubních lékařů na Chebsku, kde si myslí, že roentgen je nějaké sci-fi a že pacient nemusí vědět nic co se bude dít. Pan doktor před zákrokem vše ukáže na monitoru, vysvětlí co se bude dít a pokud je více možností, vysvětlí co obnáší. U něj určitě není čeho se bát.

• Ordinace  •

PAN DOKTOR JE ÚŽASNÝ A MÁ SVATOU TRPĚLIVOST (NEMÁ TO SE MNOU LEHKÉ!) DO TÉTO ORDINACE SE NIKDO NEMUSÍ BÁT JÍT!!!!!

• Lékaře ráda doporučím. Chodím k němu společně s malou dcerou. Velice příjemný, klidný a vstřícný lékař. Také má milou a usměvavou sestřičku. Čas objednání souhlasí a v případě "nouze" vás vezme i bez objednání. Doporučuji!

• Tohoto lékaře mohu všem jen doporučit. Do ordinace jsem šla s hrůzou v očích, ale nebylo se čeho bát, pan doktor je velmi milý, příjemný a usměvavý člověk. Vše mi vysvětlil dopředu abych neměla strach. Opravdu velmi profesionální přístup, pan doktor je opravdu profík.