Olšanská 2666/7, Praha 130 00
C
C.V.
Paní doktorka je velmi lidská, profesionální a vše velmi podrobně vysvětlí, pacientovi věnuje aktivně svůj čas. Je velmi sympatická, úsměvavá a dává cenné rady. Děkuji za pomoc s léčbou :)
• Olšanská poliklinika • Jiný •
Svitlana K.
Už léta chodím k paní doktorce se syny a jsem naprosto spokojena s její přístupem k léčbě naších nemocí.
Ondřej Stehno
Paní doktorka byla velmi vstřícná a s mým imunodeficientním stavem jsem se u ní začal léčit po opakovaných anginách v 19 letech. Nejen že jsem se tím vyhnul odstranění krčních mandlí, ale od té doby jsem nebyl nemocný, snad jen krom rýmičky :)
R.
K paní doktorce chodím od letošního roku a jsem velmi spokojen s jejím přístupem. Při každé návštěve byla vždy milá a vše perfektně vysvětlila. Předepsané léky mi okamžitě pomohly. Kéž by všichni lékaři byli tak pozitivní a měli takový přístup jako paní doktorka Olenič.
T
terryk
K paní doktorce chodím už léta. Díky vakcínám mě téměř zbavila alergie na pyl, vždy je velmi ochotná, přátelská, umí poradit. Předloni k ní začal chodit i manžel a ač měl léta silné pylové alergie, po prvním roce léčby výrazně ustoupily - to se jeho předchozí lékařce za léta nepodařilo. Rozhodně bych paní doktorku neměnila.
Paja
Paní doktorka je velmi pečlivá, dobře poradí, vyšetření je u ní komplexnější. Ačkoli se tu o její zdravotní sestřičce moc hezky nepíše, musím se jí zastat - ke mně se vždy chovala s úctou a profesionálně.
Michaela Rösslerová
K paní doktorce Slavíčkové už chodíme několik let a jsme s ní velmi spokojeni. Děti jí mají rády, je milá a k problémům, se kterými přicházíme, má podle mého názoru správný přístup. Michala Rösslerová
G
guest
Necinim tak casto, ale musim sdilet nazor s panem Zelenkou. Byla jsem u lekarky se synem a mela jsem ji doporucenou pediatrickou i proto, ze se krome alergologie zabyva i imunologii. Syn po nastupu do skolky zacal byt velmi nemocny. Bohuzel jsem vubec nemela pocit, ze by ji jeho obtize prilis zajimaly. Nechala udelat zakladni alergologicky test a tema imunita ji v zasade nezajimalo. Napr.na dotaz, zda planuje nejake imunologicke vysetreni odvetila "pokud chcete, ale budou mu brat krev z zily" a nic se nestalo... Abych vsak nebyla pouze negativni, sestricka ktera provadela alergologicky test byla k synovi velmi mila.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Překvapují mě množství kladných hodnocení. Sice milá paní doktorka, ale léčbu značně zanedbala, za rok co jsem byl u ní mi neprovedla krevní testy a neodhalila tak příčinu potíží. předepisovat kortikoidy pořád dokola je nejjednoduší. přestoupil jsem k jiné paní doktorce.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mohu jen všem doporučit. Paní doktorka je naprosto skvělá, má pěkný přístup k dětem a její léčba je 100%. Je ochotná konzultovat potíže a je dobrá diagnostička v oboru elergologie.