MUDr. Marta Maršíková

Zubař Více

Hradec Králové 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa

Foerstrova 1656, Hradec Králové 50002

• K paní doktorce jsem chodila a take mi tam chybělo to, co bych nazvala vřelostí.
    Každý jsme jiný a težko se dá vyhovět všem našim potřebám. Precizní- až to někdy bolelo.

• Šikovná lékařka, zákrok vysvětlí a dá se do práce.
    Skoro vždycky mě to bolí, ale odvedená práce vydrží a skvěle to vypadá resp. není to vidět.
    (Do té doby jsem měl zubaře, u kterých to nebolelo tolik, ale druhý den mi to vypadlo....)
    Používá skvělé materiály a umí to s nimi a je ochotná.
    To že mi vyčítá špatné čištění - no, má pravdu....

• Paní doktorka Maršíková je velice příjemná , pečlivá a vše jasně vysvětlí.Neznám pečlivější lékařku.Má super sestřičku a jsou perfektně sehraný tým.

• Jsem jejím pacošem přes dvacet let a nemohu říci jediného špatného slova. Je to jediná doktorka /jediný doktor/, kam chodím s radostí!!!

• Paní doktorka je pečlivá, dbá na prevenci a osvětu v péči o zuby, zákroky provádí citlivě a je mi sympatická i jako člověk.

• D

Velmi pečlivá a pozorná lékařka.

• H

Ocenuji na ni jeji pristup k praci, ale co my tam vzdy chybelo to je chladny pristup.Chodila jsem k pani doktorce vic jak 4 roky bohuzel za celou dobu jsem ji nevidela v dobre nalade.Stale mi vytykala me spatne cisteni zubu a kdyz mi ukazala techniku kterou se mam naucit, tak ji pri dalsi kontrole zkritizovala, ze je to spatne. Radeji jsem odesla a jsem spokojena.

• "lidský" přístup k pacientovi, výborná lékařka!

• V

Naprosto souhlasím s předešlými příspěvky.
    Paní doktorka je velice ochotná, pečlivá,k pacientům má výborný přístup.
    Její péče je na vysoké úrovni.

• N

Vynikající lékařka,profesionálka, která odvádí velmi kvalitní práci. Přístup k pacientovi vždy kladný.