Hybernská 40, Praha 11000
Slaba
Mám k ní přijít zase v březnu na kontrolu. Myslím, že se mnou už nicmoc nesvede, zkrátka pořád budu muset dělat v kanceláři a s myší a od toho mám potíže na boku. Musím zkrátka pořád cvičit. Ale vždy mě paní doktorka odblokuje na místě, zaplatím 30,- Kč a půjdu. Nepomohla mi rehabilitace, kterou mi předepsala loni, ale přesto bych pí doktorku doporučila, už za její laskavost.
E
eviksebl
Jsem velmi spokojena s pani doktorkou. velmi mi pomaha s bolestmi zad a nespavosi. Je to lekarka,ktera ma opravdu zlate ruce a dobre srdce. Moc diky
I
ivkaicko
Maminka i táta si paní doktorku nemůžou vynachválit - ve středu jdu i já na první návštěvu - tak jsem zvědavá, zda-paní doktorka pomůže i mně.
T
Tomáš Choura
zkušenosti :)
N
Němčeková
Paní doktorka je prostě skvělá.snaží se pomoci skutečně každému od bolesti.Má zlaté ruce,skvělý přístup a umí.Velmi mi pomohla.Jen škoda,že takových lékařů není více.Děkuji.
Lenka Slabá
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat paní doktorce Valečkové a jejím oběma sestřičkám.Dlouho jsem nikde nezažila takhle lidský přístup.Líbí se mi spojení východní a západní medicíny, i když paní doktorka se tomuto označení brání a bere to vše pouze "lékařsky".Akupunktura je skvělá a loni mi moc pomohla od bolesti zad i stresu.Více takových zdravotníků ve zdravotnictví!
Lékařka - ideál. S lidským přístupem, vidí proti sobě člověka s bolestí, snaží se co nejšetrněji, nejrychleji pomoci. Škoda, že její rady u mne časem vyšumí, prosím a slibuji, když se nemohu hýbat a potom... Je mi dobře a svá předsevzetí trochu zapomínám, ne však úplně, to bych se nehnula, ale asi ne na 100 procent. Její zlaté srdce a ruce mi vždycky pomohly, a tak pro ni mám jen největší slova díků a to nejen pro bolavá záda, ale leckdy i pro bolavou duši. Paní doktorko, moc děkuji.
Laskavá, chápající, milá, ale hlavně POMůŽE od bolesti. Její úsměv člověka pohladí.Neznám jiného, tak fantastického lékaře.
Po relativně těžkém úrazu na lyžích mi paní doktorka Valečková pomohla až neuvěřitelně rychle se vrátit do "normálního" provozu. Musím opravdu pochválit výborný lidský přístup i výsledky léčení.
Po těžkém úrazu na Lyžích mi paní doktorka velmi pomohla (pomocí ultrazvuku a akupuntury) a rychle mne vrátila do normálního provozu.
David Smutný• • •
Upravit nebo spravovat profil- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze