Sam. ord. PL pro dospělé

Hálkova 1562, Vlašim 25801

2 názory

Dovolte mi reagovat na ¨hodnocení anonymního pisatele.Nikdy nezvyšuji hlas bezdůvodně, po 25 letech praxe je můj vztah k pacientům více než přátelský,nedoléčené pacienty do práce zásadně neposílám. Jiná otázka övšem je, když se subjektivní potíže pacienta zásadně rozcházejí s objektivnímï nálezy, každá léčba se míjí účinkem a ani dlouhodobé léčení, rehabilitace a pracovní neschopnost problém neřeší.V našem státě není práce povinností, pokud se pacient domnívá, že jeho zdravotní stav je závažný, může si požádat posudkovou komisi o přezkoumání zdrav. stavu, který bude hodnocen komplexně a nezávisle.
    Podle data podání "hodnocení" bych čekala, že se někdo přeregistruje.Proč se to zatím nestalo? Svobodná volba lékaře je ideální řešení nedůvěry.Jediné, co může pozitivně ovlivnit l¨výsledky léčby je kvalitní vztah lékař - pacient.Takže koho kartu a kam ji pošleme ? dr. Marie Průchová

• N

Na pacienta zvyšuje hlas bezduvodně,má svuj názor a nic jiného ji nezajímá.Pacient má bolesti a posila ho do práce i když ví že není schopen manuelně pracovat.Přestoupím proto k jinému lékaři.Co s takovou doktorkou která je možná dobrá pro psychicky nemocné lidi ale jinak na nic.