Komenského nám. 411, Dobříš 26301
Od doby, co je u paní doktorky nová sestřička, je v ordinaci naprostá pohoda, paní doktorka isestřička jsoupříjemné a ošetření je perfektní. Já jsem tedy naprosto spokojena.
Paní zubařka je sice milá, ale nerada cokoliv umrtvuje a pokud něco chcete umrtvit, tak k tomu má spousty připomínek. Jednou v ordinaci nebyla, tak mi její manžel našel na prohlídce 5 kazů, které ona předtím neviděla. Vrcholem všeho je ale to, že při další návštěvě u ní jí to ještě musel ukázat kde jsou, protože stále tvrdila, že tam žádné nejsou. Obrázek si ale udělejte sami, zda tam risknete jít.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jgemini
Paní doktorka mi dobrých 10let neviděla malý kaz, když zub opakovaně bolel, nepoznala, že jde o nerv v zubu, takže stále vrtala a vrtala, ani nevěděla do čeho. Osobně proti ní nic nemám, i když je náladová a pozor na rukavice, ty by si měl každý lékař měnit u hlavy pacienta!!! Každý se holt nemůže stát kapacitou..Její sestra nikdy nepřekvapí neustále stejně nepříjemná. Já odtud odcházím a věřím, že bude líp:)
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je milá. Sice mi občas přijde že se v tom vrtání a bolesti vyžívá, ale vždycky mi pomohla.
Její přístup k pacientům celkem ujde.
standart