Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
tomáš
S ošetřením a péčí pana doktora jsem vždy naprosto spokojen.Jako pacienti dojíždíme z Prahy za ním já i moje rodina již mnoho let. Jeho odbornost,pečlivost,solidní a bezproblémové jednání s pacienty jsou pověstné.Při jakékoliv pochybnosti vždy zhotovoval RTG a díky jemu mám chrup já i moje rodina v perfektním stavu.
Případ paní Lenky ve mně budí dojem,že nová paní doktorka,ve snaze honby za ziskem a výkony si bez mrknutí oka naúčtuje pojištˇovně (případně i paní Lence)nepřiměřené finanční částky,aniž by výkony byly nezbytně nutné,což je přinejmenším neetické.
V každném případě nesouhlasím s tím,že by za kazy ve vašich ústech mohl někdo jiný,paní Lenko,než vy sama. Tomáš
Martin
Díky němu nemám jediný kaz, co víc dodat:) chodíme k němu celá rodina...díky tati:)) M.
jo a samozřejmě je pečlivý a má takový otcovský přístup:)
Lenka
S přístupem pana doktora jsem sice žádný problém neměla, zato s jeho profesionalitou..Už nekolik navstev jsem mu vysvetlovala, ze mam citlive zuby ny sladke..jednou mi doporucil zubni pastu Sensodyne, s vysvetlenim, ze mam citlive krcky, pote Elmex a kdyz to porad nemelo vliv na muj problem, opravil mi jednu plombu..moje problemy pretvavaly, tak jsem zmenila lekare.Nova zubarka mi udelala RTG (doktor Svec me na nej nikdy neposlal) a zjistila, ze mam 8 kazu!!! Podotykam, ze jsem k panu doktorovi chodila 2x rocne na preventivni prohlidky..Diky panu doktoru Svecovi mam ted v 26 letech pusu plnou kazu..Nyni jsem po 1.zakroku a zatim 2 osetrene zuby jsem pry mela v katastrofalnim stavu...Lenka
PAN DOKTOR MÁ CELOU MOJI DŮVĚRU KÉŽ BY BYLO TAKOVÝCH LÉKAŘŮ VÍCE Doulíková M.
K panu doktorovi chodíme celá rodina, od babičky po vnoučata, maximální spokojenost, příjemný a šikovný lékař a milá sestra.
K panu doktorovi chodíme celá čtyřčlená rodina a jsme s ním velice spokojeni.
Velmi dobrý odborník s vynikajícím přístupem k pacientům.
moddo
Vyborny odbornik. Ohleduplny, dobra komunikace.
J.R.
Výborný odborník, opraví i nemožné i to, s čím si předcházející stomatolog neporadil. Velmi solidní, ale i příjemný. Navíc má práci zorganizovanou tak, že se nikdy dlouho nečeká.
Lenka
příjemný lékař,pokud má člověk strach, tak uklidňuje, což je velmi dobré pro ty, kteří zažili nějaké zubařské surovce....což bylo v dobách minulejších běžné...také k mým dětem je vlídný a trpělivý.Lenka P.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.