MUDr. Ludmila Skalíková

MUDr. Skalíková, s.r.o., stomatologie

Brandlova 11/1937, Ostrava 70200

MUDr. Skalíková, s.r.o., stomatologie

Nádražní 114/891, Ostrava 702 00

• Paní doktorku mohu jen doporučit. Opravdu výborná.Nemusíte mít obavy ji navštívit.Okamžitě mi pomohla od bolesti téměř bezbolestně.

• Čtu tady rozdílná hodnocení. Pro mě je paní doktorka Skalíková nejlepší zubařkou, se kterou jsem se v životě setkal, a zubařů jsem vystřídal hodně. Na rozdíl od jiných bere v úvahu to, co jí člověk říká. Jednou řekla moc krásnou větu: "Pacient sám nejlíp ví". Většina ostatních zubařů si myslí, že jen oni nejlíp ví, nebo rtg. A člověka nechají trápit se. Budu moc rád, až paní doktorka Skalíková bude zase ordinovat. Mám od ní také dvě částečné náhrady, které jsou výborné a mohu na nich jíst úplně všechno.

• Pokud paní doktorce neřeknu co mám za problém, tak si toho ani nevšimne. Pořádně ty zuby ani neprohlídne. jen to tak proletí a řekne" dobrý dobrý, i když mě ten zub bolí. Katastrofa. Opravdu nedoporučuji!!!!!!

Paní doktorka je velice příjemná a je výborný odborník.Navštěvuji ji i se svým synem,který poté co paní doktorku nejprve jen poznával,sám při prvním problému sedl na křeslo,nechal si plombovat zub a strašně se mu to líbilo!!B-)Byly mu tehdy 3 roky.

Doporučuji je to velmi dobrý stomatolog,pěkný přístup i k dětem a odborná práce-je to vlastní zkušenost.

• měla by vrátit diplom,neumí blombovat,žádná hygiena

Velmi dobrá zubařka a navíc velice příjemná paní.