MUDr. Libuše Pletichová

Zubař Více

Zruč nad Sázavou 1 adresa

Ordinace PL stomatologa

Okružní 607, Zruč nad Sázavou 28522

Paní doktorka Pletichová je skvělá! Jezdíme s přítelkyní přes půl republiky a vůbec nelitujeme! U mého chrupu zachránila a opravila nemožné, tudíž když přišla nabídka na přechod od mého bývalého lékaře, neváhal jsem ani minut. Vřele všem doporučuji!!!!

• Ordinace PL stomatologa Jiný  •

• H

Jsem moc ráda,že máme paní doktorku Pletichovou. Je výborná,i když si člověk nějakou tu chvíli v ordinaci musí počkat,ale neměnila bych. Dělá výborně a kvalitně odvádí svojí práci.Žádné plomby nepadají,tak,jako u jiných zubních lékařů,kde lidé pořád dokola chodí s vypadanými plombami. Podle mě to je špatně odvedená práce.Bojím se chvíle,kdy jednou paní doktorku Pletichovou nebudeme mít.

• S

Paní zubařka ani na požádání nedá injekci takže to u ní velmi bolí!!!! Věřím, že vyléčí co potřebujete ale mě velmi zanedbala. Nechala mi nástroj v kořenu zubu a nijak to dál neřešila. Nyní s tím mám velké problémy.

• Z

Paní doktorka je šiková a pečlivá - v tomto směru není co vytknout.Pokud ovšem chcete anestetika,tak odejdete s nepořízenou i v případě,že si chcete "umrtvení" uhradit - BOHUŽEL.Opravdu velká škoda a pouze z tohoto důvodu,dávám neutrální hodnocení.

Chodím k této paní doktorce již několik let s celou svou rodinou. Mám problémy se zuby moudrosti,vždy mi pomůže a "dodělá" co zanedbá jiný,v mém případě stomatochirurg.Syn má problémy s druhými zuby,spolupracujeme s ortodontistou, i když na jeho doporučení paní doktorka trhá, jsme velice spokojeni a nelitujeme,že jsme její pacienti.

• Zodpovědná , zkušená, neukončí práci pokud není přesvědčená o 100% výsledku.

• MOC DOBRÁ ODBORNICE

• Nejlepsi zubar ve zruci