Okružní 607, Zruč nad Sázavou 28522
M.S.
Paní doktorka Pletichová je skvělá! Jezdíme s přítelkyní přes půl republiky a vůbec nelitujeme! U mého chrupu zachránila a opravila nemožné, tudíž když přišla nabídka na přechod od mého bývalého lékaře, neváhal jsem ani minut. Vřele všem doporučuji!!!!
• Ordinace PL stomatologa • Jiný •
Hela
Jsem moc ráda,že máme paní doktorku Pletichovou. Je výborná,i když si člověk nějakou tu chvíli v ordinaci musí počkat,ale neměnila bych. Dělá výborně a kvalitně odvádí svojí práci.Žádné plomby nepadají,tak,jako u jiných zubních lékařů,kde lidé pořád dokola chodí s vypadanými plombami. Podle mě to je špatně odvedená práce.Bojím se chvíle,kdy jednou paní doktorku Pletichovou nebudeme mít.
Sandra
Paní zubařka ani na požádání nedá injekci takže to u ní velmi bolí!!!! Věřím, že vyléčí co potřebujete ale mě velmi zanedbala. Nechala mi nástroj v kořenu zubu a nijak to dál neřešila. Nyní s tím mám velké problémy.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zdeňka
Paní doktorka je šiková a pečlivá - v tomto směru není co vytknout.Pokud ovšem chcete anestetika,tak odejdete s nepořízenou i v případě,že si chcete "umrtvení" uhradit - BOHUŽEL.Opravdu velká škoda a pouze z tohoto důvodu,dávám neutrální hodnocení.
martik3
Chodím k této paní doktorce již několik let s celou svou rodinou. Mám problémy se zuby moudrosti,vždy mi pomůže a "dodělá" co zanedbá jiný,v mém případě stomatochirurg.Syn má problémy s druhými zuby,spolupracujeme s ortodontistou, i když na jeho doporučení paní doktorka trhá, jsme velice spokojeni a nelitujeme,že jsme její pacienti.
Zodpovědná , zkušená, neukončí práci pokud není přesvědčená o 100% výsledku.
MOC DOBRÁ ODBORNICE
Nejlepsi zubar ve zruci